Mere om Dr. Oetker og oetker.dk

Bag med Dr. Oetker: Kvalitet kort fortalt

I mere end 120 år har Dr. Oetker været kendt som mærket med et bredt udvalg af bageprodukter, der letter bagningen og sikrer et godt bageresultat hver gang. Det startede med bagepulveret, som blev udviklet i 1891 af den tyske apoteker Dr. August Oetker. Bagepulveret viste sig at blive en stor succes og dannede grundstenen for det brede sortiment af bageprodukter, du i dag finder i detailhandlen. Udover bagepulveret finder du i dag i supermarkederne også vaniljesukker, kagecreme, krymmel i alverdens farver og former, konditorfarver samt naturlige ekstrakter, aromaer og meget andet fra Dr. Oetker.

I takt med at sortimentet på bageartikler vokser, ekspanderer virksomheden stødt og bliver til et internationalt firma. Med den udvikling følger også en udvidelse af produktsortimentet - hele tiden med Dr. Oetkers ry for kvalitet og innovation for øje. I 1970 går virksomheden fra kun at sælge bageartikler til også at sælge frysepizzaer på det tyske marked, og i 1978 lancerer Dr. Oetker créme fraiche.

På det danske marked overtog Dr. Oetker i 2003 Santa Marias bage- og dessertsortiment. Derfor finder du i dag, udover de klassiske bageprodukter som bagepulver og vaniljesukker, også lækre desserter som fx. budding med vaniljesmag, citronfromage, Mousse Chocolate og meget mere. Derudover sælger Dr. Oetker dybfrossen pizza i forskellige udgaver og smagsvarianter som fx. den berømte Ristorante-pizza, Tradizionale stenovnspizza og den nylancerede Culinaria-pizza, som giver en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Du kan læse mere om Dr. Oetkers historie og om Dr. Oetker som virksomhed her på vores hjemmeside.

Udforsk vores nye hjemmeside: Produkter og bageopskrifter

På vores hjemmeside finder du alle vores produkter, dvs. alle bageartikler, desserter og frysepizzaer. Som noget nyt finder du også næringsværdierne på produkterne, og hvis produktet indeholder allergener, er det angivet.

Du finder også alle vores spændende opskrifter, blandt andet hvid chokoladekage med et strejf af lakrids, choko chok-cupcakes, banan-cupcakes, kajkager, citronmåne, spændende juleopskrifter og meget mere. Også her beregner vi næringsværdien for hver enkelt opskrift. Dertil har vi blandt andet brugt data fra Fødevaredatabasen ved DTU Fødevareinstituttet
. Vores opskriftsdatabase arbejder vi stadig på. Indtil den er klar til offentliggørelse, henviser vi til vores Facebook-side Kagerullen, hvor du også finder størstedelen af vores opskrifter.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Dr. Oetker - Kvalitet er den bedste opskrift.