Flag

Blåbærsnitter

12 - 16 stk.
Middelsvær
130 minutter
Et kvist på den klassiske hindbærsnitte. Disse blåbærsnitter smager dejligt og friskt og er både sprøde og bløde. Pynt snitterne med fin glasur og krymmel.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
kagerulle

Ingredienser

Mørdej
200 ghvedemel
1 spsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 poseDr. Oetker Mandelmel (50 g)
50 gsukker
150 gblødt smør
½ dlvand
100 gblåbærmarmelade
50 gfriske eller frosne blåbær
Glasur og pynt
100 gflormelis
1 spsk.kogende vand
Dr. Oetker Concentrated Violet Colour
Dr. Oetker Sweetheart

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
Picture - Dr. Oetker Concentrated Violet Colour
Picture - Dr. Oetker Sweetheart
1

Mørdej

200 ghvedemel
1 spsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 poseDr. Oetker Mandelmel (50 g)
50 gsukker
150 gblødt smør
½ dlvand

Bland sigtet hvedemel, vaniljesukker og bagepulver i en skål. Tilsæt mandelmel og sukker. Smuldr smørret i blandingen og saml dejen hurtigt med vand. Form dejen som en kugle, tryk den flad og pak den ind i plastfilm inden den lægges i køleskabet 30-40 minutter.

2

Tænd ovnen på 200 °C varmluft.


Rul mørdejen ud til et stort rektangel (ca. 20 x 50 cm) på et bord drysset med mel, og træk derefter forsigtigt dejen over på et stort stykke bagepapir.

Smør blåbærmarmeladen på den ene halvdel af rektanglen, drys blåbær ovenpå og fold den anden halvdel hen over som låg. Løft i bagepapiret, så dejen er nemmere at styre og ikke knækker.

Træk kagen forsigtigt over på en bageplade og bag den i 20-25 minutter. Afkøl kagen på det kagen på en bagerist.

Bagetid: 20 - 25 Minutes

3

Glasur og pynt

100 gflormelis
1 spsk.kogende vand
Dr. Oetker Concentrated Violet Colour
Dr. Oetker Sweetheart

Smør kagen med glasur og pynt med krymmel. Når glasuren er stivnet skæres kagen i mindre stykker med en skarp kniv.