Tænd ovnen på 160° C traditionel varme.
Pisk æg og sukker cremet og luftigt. Rør smør og vaniljesukker i æggemassen. Sigt mel, kakao og bagepulver og rør det i dejen sammen med mælken. Fordel dejen i en springform (Ø 22 cm) beklædt med bagepapir.
Bag kagen nederst i en forvarmet ovn i 50-55 minutter. Kagen må ikke få en hård skorpe. Læg evt. et stykke stanniol over efter 30 minutter i ovnen. Afkøl kagen på en bagerist.
Bagetid: 50 - 55 Minutes
Pisk smør, mælk, flormelis, kakao og vaniljesukker sammen til en cremet og blød masse.
Den afkølede kage laves til krummer med hænderne. Kom krummerne i en skål og bland smørcremen i. Rør til konsistens er som en romkugle-dej. Form som hjerter i størrelsen Ø 3-4 cm og læg dem på en tallerken.
Smelt lidt af chokoladen over vandbad og dyp den ene ende af pindene inden de stikkes ned i cake pop-kuglerne. Sæt cake pops'ene i køleskabet i 30 minutter.
Smelt resten af chokoladen og overtræk de afkølede cake pops. Pynt med glimmer inden chokoladen størkner.
For at få overskuds-chokoladen af din cakepop, holdes den i 45 grader og snurres langsomt rundt, mens du forsigtigt slår på pinden. Sæt cake pops'ene ned i flamingoen og lad chokoladen størkne. Cake pops opbevares i køleskabet og kan holde i op til 5 dage. Dejen tåler frysning. Smag evt. til med rom- eller mandelaroma, eller erstat mælken i smørcremen med hindbærmarmelade
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Cupcakes og muffins
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Forb. :200 minutterSvær40 - 45 stk.