Flag

Chokolade-fudge-cupcakes

12 - 15 stk.
Nem
100 minutter
Kreative cupcakes, med en fyldig smag af chokolade.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Kagedej
60 gmørk chokolade
125 gsmør
6 stk.fudge med vanilje (kan købes i de fleste bland-selv-slik butikker)
65 ghvedemel
110 gsukker
4æg str. M/L
1 tsk.Dr. Oetker Vaniljearoma
Topping og pynt
1 brevDr. Oetker Cake Mousse Chocolate
2 ½ dlletmælk

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljearoma
Picture - Dr. Oetker Cake Mousse Chocolate
1

Tænd ovnen på 165°C varmluft.

2

Kagedej

60 gmørk chokolade
125 gsmør

Hak chokoladen fint. Smelt smørret i en gryde, tag den af varmen og rør hakket chokolade i til det smelter. Lad det køle lidt ned.


Skær fudge i mindre stykker, vend dem i 2 spsk. af hvedemelet og læg dem til side. Pisk sukker og æg til en luftig masse. Tilsæt sigtet mel og rør det i sammen chokoladesmørret og vaniljearoma. Rør til dejen er jævn og fordel den i muffinformene. Dump fudge-ternene ned oven i dejen.


Bag kagerne 20-25 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

Bagetid: 20 - 25 Minutes

3

Topping og pynt

1 brevDr. Oetker Cake Mousse Chocolate
2 ½ dlletmælk

Bland brevets indhold med 2½ dl letmælk, pisk med en håndmikser ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed.


Fyld kagemoussen i en sprøjtepose, sprøjt den ud på de afkølede kager. Pynt med Dr. Oetker krymmel eller chokoladefigurer.