Flag

Chokoladebudding

6 - 8 portioner
Nem
260 minutter
Nem, lækker og blød budding med kakao. Prøv at komme smeltet mørk chokolade over din budding, for ekstra chokoladesmag.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Chokoladebudding
1 brevDr. Oetker Familie-Pakke Budding med vaniljesmag
120 gsukker
50 gkakaopulver
1 lletmælk
Chokoladeovertræk
100 gmørk kogechokolade eller chokoladeknapper

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Familie-Pakke Budding med vaniljesmag

Om opskriften

Vores klassiske Chokoladebudding er desværre udgået fra vores sortiment. Savner du den ligeså meget som os? Så er heldet med dig! Vi har her brugt vores klassiske Budding med Vaniljesmag til at lave chokoladebuddingen. Opskriften er nem, du skal bare bruge lidt kakao.

1

Chokoladebudding

1 brevDr. Oetker Familie-Pakke Budding med vaniljesmag
120 gsukker
50 gkakaopulver
1 lletmælk

Hæld et brev Budding med Vaniljesmag i en skål. Tilsæt sukker og kakaopulver og rør det herefter til en jævning med 2 dl letmælk.


Bring resten af mælken (8 dl) i kog. Tag gryden af varmen og rør jævningen i under kraftig omrøring. Kom derefter gryden tilbage på varmen og kog buddingen op under konstant omrøring i mindst 1 minut. 


Hæld buddingen i en skål,  buddingeform eller små glas. Sæt den til afkøling i køleskab i mindst 4 timer.

2

Pynt af chokoladeovertræk

100 gmørk kogechokolade eller chokoladeknapper

Vend forsigtigt buddingen ud på et serveringsfad.

Smelt forsigtigt chokolade over et vandbad eller i en mikroovn. Fordel chokoladen over den stivnede budding.


Tips

Skyl din skål i koldt vand inden du hælder buddingen i. Så slipper buddingen lettere skålen, når den vendes ud på en tallerken.

Find flere opskrifter på siden Budding - den klassiske dessert.

Istedet for smeltet chokolade kan du også servere buddingen med Choco Dessertsauce.