Flag

Cookies med kokos og korender

10 - 12 stk.
Nem
80 minutter
Lækker opskrift på dejlige småkager, der især er gode til den søde juletid.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Dejen
150 gkokosmel
1 poseDr. Oetker Korender (75 g)
200 gsukker
2æggehvider str. M/L
1æg str. M/L
125 gsmør
1 knsp.salt
1 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
85 ghvedemel

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Korender (75 g)
Picture - Dr. Oetker Vanilla Paste

Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.

1

Dejen

85 ghvedemel
150 gkokosmel
1 poseDr. Oetker Korender (75 g)
200 gsukker
2æggehvider str. M/L
1æg str. M/L
125 gsmør
1 knsp.salt
1 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste

Bland kokosmel, korender, sukker, æggehvider, æg, smør og salt i en tykbundet gryde. Tilsæt Vanilla Paste. Varm blandingen op ved middel varme under konstant omrøring, til smørret er smeltet.

Tag gryden af varmen. Tilsæt sigtet mel og rør dejen godt sammen. Sæt klatter af dejen med en spiseske på en bageplade beklædt med bagepapir. Der skal bruges 2 spsk. til hver cookie. Tryk klatterne let flade med en gaffel eller et fugtigt viskestykke.

Bag kagerne i 16-18 min. til de er gyldenbrune. Afkøl kagerne på en bagerist og opbevar dem i en kagedåse.

Bagetid: 16 - 18 Minutes


Tip

Disse cookies er ret store og kan også laves mindre, husk blot at bagetiden da skal forkortes.