Flag

Julemakroner

20 - 30 stk.
Svær
120 minutter
Lækre julemakroner med fyld. Læg de små makroner sammen med chokolade-pebermyntefyld eller jordbær-gløggfyld og få juleglæden til at sprede sig.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
stavblender
håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjtepose
rund tyl; ø 10 mm

Ingredienser

Makroner
2 poserDr. Oetker Hakkede Mandler
300 gflormelis
3æggehvider str. M/L
50 gsukker
Dr. Oetker Rød Konditorfarve
Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
Chokolade-pebermyntefyld
1 brevDr. Oetker Cake Mousse Chocolate
2 ½ dlletmælk
1 tsk.Dr. Oetker Naturlig Pebermynte Aroma
Jordbær-gløggfyld
1 brevDr. Oetker Cake Mousse Strawberry Taste
2 ½ dlletmælk
1 spsk.gløggessens

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler
Picture - Dr. Oetker Rød Konditorfarve
Picture - Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
Picture - Dr. Oetker Cake Mousse Chocolate
Picture - Dr. Oetker Cake Mousse Strawberry Taste
1

Makroner

Tag æggehviderne ud af køleskabet 1 time før tilberedning så de får stuetemperatur.

2

Tænd ovnen på 160 ºC varmluft.

3
2 poserDr. Oetker Hakkede Mandler
300 gflormelis
3æggehvider str. M/L
50 gsukker
Dr. Oetker Rød Konditorfarve
Dr. Oetker Grøn Konditorfarve

Blend mandler og flormelis til mandlerne er helt findelte. Pisk æggehviderne luftige, næsten stive, tilsæt sukker og pisk til hviderne er helt stive. Vend mandelsukkeret i æggehviderne og slå samtidig lidt af luften ud af hviderne, indtil massen er ensartet. Vend til sidst konditorfarve i makronmassen. Hvis der ønskes flere forskellige makroner opdeles massen i de antal farver, der ønskes. Tilpas mængden af konditorfarve efter hvor skarp farven ønskes.


Fyld makronmassen i en sprøjtepose med en 10 mm tylle. Sprøjt makronerne ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad makronerne tørre mindst 20 min. på køkkenbordet inden bagning. Bag makronerne i 15-17 min.


Lad makronerne hvile et par minutter inden de tages af bagepapiret. Par dem størrelsesmæssigt to og to samtidig med at de lægges til afkøling på bageristen.

Bagetid: 15 - 17 Minutes

4

Chokolade-pebermyntefyld

1 brevDr. Oetker Cake Mousse Chocolate
2 ½ dlletmælk
1 tsk.Dr. Oetker Naturlig Pebermynte Aroma

Bland brevets indhold med mælk og Pebermynteekstrakt. Pisk med en håndmixer, først ved lav hastighed i 1 min. og herefter i 4 min. ved høj hastighed.

5

Jordbær-gløggfyld

1 brevDr. Oetker Cake Mousse Strawberry Taste
2 ½ dlletmælk
1 spsk.gløggessens

Bland brevets indhold med mælk og gløggessens, pisk med en håndmixer, først ved lav hastighed i 1 min., herefter i 4 min. ved høj hastighed.

6

Fyld kagemoussen i en sprøjtepose med tylle. Fordel fyldet på den ene halvdel af kagerne og læg dem sammen to og to. 


OBS: En portion makroner passer til en portion kagemousse. Hvis man både vil lave makroner med chokolade-pebermyntefyld og jordbær-gløggfyld skal der laves dobbelt portion makroner.


Tip

Opbevar makronerne i køleskabet.