Kom rosiner i en skål og hæld rom over. Lad dem trække i 1 time.
Tænd ovnen på 170 °C varmluft.
Pisk smør og sukker lyst og luftigt. Tilsæt æggene ét ad gangen og pisk grundigt efter hvert æg. Tilsæt rosin-romblandingen, chokoladestykker, sigtet hvedemel, kardemomme og bagepulver og vend dejen sammen.
Kom dejen i en smurt, meldrysset sandkageform. Bag kardemomme-rosinkagen i 50-60 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl kagen på en bagerist.
Bagetid: 50 - 60 Minutes
Hak chokoladen og smelt forsigtigt over vandbad eller i mikrobølgeovn. Vend forsigtigt den afkølede kage ud af formen og dekorér den med den smeltede chokolade og drys med Chocolate Silver Pearls.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager
Skærekager
Brød og boller
Skærekager
Skærekager
Skærekager
Skærekager
Forb. :220 minutter14 - 16 portioner