Flag

Koldskålsknas

1 stort glas
Nem
20 minutter
Et lækkert og sprødt alternativ til kammerjunker. Prøv den sprøde topping på koldskålen eller til din morgenmad.
Ristet müsli eller granola er et lækkert og nemt alternativ til de klassiske kammerjunker. Denne version ristes på pande, så den kan laves helt uden ovn. Opskriften kan nemt laves glutenfri og vegansk ved at bruge glutenfri havregryn og vegansk smørerstatning.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Koldskålsknas
1 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
100 gsukker
25 gsmør
150 gfinvalsede havregryn eller valset spelt (brug glutenfri havregryn, hvis nødvendigt)
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vanilla Paste
Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
1

Koldskålsknas

1 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
100 gsukker
25 gsmør
150 gfinvalsede havregryn eller valset spelt (brug glutenfri havregryn, hvis nødvendigt)
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)

Bland Vanilla Paste med 2 spsk. af sukkeret.

Smelt det resterende sukker på en pande. Pas på det ikke brænder på. Tilsæt blandingen af sukker og Vanilla Paste sammen med smørret og lad det bruse op på panden. Vend derefter havregryn og mandler i blandingen. Rist blandingen kort på panden. 

Spred havreblandingen ud på en bageplade med bagepapir og lad den køle helt af.


Tips

Servér den sprøde havreknas som drys ovenpå koldskål eller spis den med yoghurt eller mælk som en del af din morgenmad.

Opbevar din koldskålsknas i en lufttæt beholder.