Flag

Lemon cookies - uden gluten

25 - 30 stk.
Nem
75 minutter
Sprøde cookies med smag af citron, et sikkert hit hos store og små - og så er de bagt helt uden gluten.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer

Ingredienser

Cookie-dejen
½ tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
200 gsukker
125 gblødt smør
2 tsk.Dr. Oetker Naturlig Citronaroma
1æg str. M/L
125 grismel
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 poseDr. Oetker Mandelmel (50 g)
2 poserDr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)
100 gfinthakket hvid chokolade

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vanilla Paste
Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)

Tænd ovnen på 160 °C varmluft.

1

Cookie-dejen

½ tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
200 gsukker
125 gblødt smør
2 tsk.Dr. Oetker Naturlig Citronaroma
1æg str. M/L
125 grismel
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 poseDr. Oetker Mandelmel (50 g)
2 poserDr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)
100 gfinthakket hvid chokolade

Kom Vanilla Paste, sukker, smør og Naturlig Citronaroma i en skål og pisk blandingen godt. Tilsæt ægget og pisk det i. Rør rismel og bagepulver sammen i en skål og sigt det i dejen sammen med mandelmel og hakkede mandler. Rør det sammen. Tilsæt chokoladen og rør til den er fordelt i dejen.

Brug to skeer til at sætte dejen i kugler på en bageplade beklædt med bagepapir. Lav god afstand, da dejen flyder en del ud, tryk kagerne en anelse flade. Fordel gerne kagerne på to til tre bageplader.

Bag kagerne i 15-18 minutter. Afkøl kagerne et par minutter på bagepladen. Flyt dem herefter over på en rist og lad dem afkøle helt.

Bagetid: 15 - 18 Minutes