Flag

Lys bradepandekage - uden gluten og laktose

20 - 22 portioner
Nem
135 minutter
En lækker, klassisk kage uden laktose og gluten. Den er meget simpel og har et væld af dekorationsmuligheder. Perfekt til klassens time eller fødselsdagen
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer
bradepande; 23 x 33 cm

Ingredienser

Vaniljedej
250 glaktosefri smør - stuetempereret
275 gsukker
1 spsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
4æg str. M/L
225 grismel
100 gkartoffelmel
2 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 poseDr. Oetker Mandelmel (50 g)
2 dllaktosefri letmælk
Glasur og pynt
200 gflormelis
about 2 spsk.varmt vand
Dr. Oetker Blå Konditorfarve
Dr. Oetker Rød Konditorfarve
Dr. Oetker Sweetheart
Dr. Oetker Super Hero

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
Picture - Dr. Oetker Blå Konditorfarve
Picture - Dr. Oetker Rød Konditorfarve
Picture - Dr. Oetker Sweetheart
Picture - Dr. Oetker Super Hero

Tænd ovnen på 175 °C varmluft.

1

Vaniljedej

250 glaktosefri smør - stuetempereret
275 gsukker
1 spsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
4æg str. M/L
225 grismel
100 gkartoffelmel
2 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 poseDr. Oetker Mandelmel (50 g)
2 dllaktosefri letmælk

Pisk smør, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt. Pisk æggene i et ad gangen, pisk godt efter hvert æg. Bland rismel, kartoffelmel og bagepulver i en skål og sigt det i dejen. Tilsæt mandelmel og mælk og vend dejen samme. Kom dejen i en smurt bradepande (23 x 33 cm), evt. foret med bagepapir.


Bag kagen i 40-45 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl kagen inden den pyntes.

Bagetid: 40 - 45 Minutes

2

Glasur og pynt

200 gflormelis
about 2 spsk.varmt vand
Dr. Oetker Blå Konditorfarve
Dr. Oetker Rød Konditorfarve
Dr. Oetker Sweetheart
Dr. Oetker Super Hero

Rør en glasur af flormelis, konditorfarve og varmt vand, juster med vand til den ønskede konsistens opnås. Fordel glasuren jævnt over den kolde kage. Pynt med krymmel inden glasuren størkner.


OBS

Vær opmærksom på at ikke alt Dr. Oetkers krymmel er glutenfrit. Du kan tjekke for allergener på vores hjemmeside under det specifikke produkt.


Tip

Se vores side om glutenfri bagning for inspiration til flere glutenfri opskrifter.