Flag

Mandel-appelsin-muffins

12 - 15 stk.
Nem
45 minutter
Lækre muffins med en frisk smag af appelsin og lidt bid fra mandler. De er nemme at lave og smager skønt!
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer
muffinforme

Ingredienser

Appelsinmuffins
150 gblødt smør
175 gsukker
2 tsk.Dr. Oetker Vaniljearoma
2æg str. M/L
175 ghvedemel
2 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
Revet skal fra ½ ubehandlet appelsin
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler
¾ dlmælk
¾ dlfriskpresset appelsinsaft
Pynt
1 poseDr. Oetker Mandelsplitter

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljearoma
Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler
Picture - Dr. Oetker Mandelsplitter

Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.

1

Appelsinmuffins

150 gblødt smør
175 gsukker
2 tsk.Dr. Oetker Vaniljearoma
2æg str. M/L
175 ghvedemel
2 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
Revet skal fra ½ ubehandlet appelsin
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler
¾ dlmælk
¾ dlfriskpresset appelsinsaft

Pisk smør, sukker og vaniljearoma sammen i en skål. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk mindst 1 minut efter hvert æg. Sigt mel og bagepulver i æggemassen og rør derefter appelsinskal og hakkede mandler i. Tilsæt mælk og appelsinsaft og rør dejen sammen.

2

Pynt og afbagning

1 poseDr. Oetker Mandelsplitter

Fordel dejen i muffinformene og drys med mandelsplitter.


Bag kagerne midt i ovnen i 20-25 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl kagerne let på en bagerist, men servér dem gerne imens de stadig er lune.

Bagetid: 20 - 25 Minutes