Flag

Påskesmåkager

30 - 35 stk.
Middelsvær
110 minutter
Lækre og fine påskesmåkager med mandelmel og et hint af citron. Ta’ børnene med i køkkenet op til påske og lad dem hjælpe med bagning og pyntning.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Småkagedej
200 ghvedemel
1 poseDr. Oetker Mandelmel (50 g)
½ tsk.Dr. Oetker Hjortetaksalt
revet skal fra 1 ubehandlet citron
75 gsukker
125 gsmør
1æg str. M/L
Pynt
1 poseDr. Oetker Base for Buttercream
½ dlvand
1 tsk.Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
1 tsk.Dr. Oetker Blå Konditorfarve
Dr. Oetker Rainbow Mix
Dr. Oetker Writing Icing Decór
1 tsk.Dr. Oetker Gul Konditorfarve

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
Picture - Dr. Oetker Hjortetaksalt
Picture - Dr. Oetker Base for Buttercream
Picture - Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
Picture - Dr. Oetker Blå Konditorfarve
Picture - Dr. Oetker Rainbow Mix
Picture - Dr. Oetker Writing Icing Decór
Picture - Dr. Oetker Gul Konditorfarve
1

Småkagedej

200 ghvedemel
1 poseDr. Oetker Mandelmel (50 g)
½ tsk.Dr. Oetker Hjortetaksalt
revet skal fra 1 ubehandlet citron
75 gsukker
125 gsmør
1æg str. M/L

Bland sigtet hvedemel med mandelmel, hjortetaksalt, citronskal og sukker. Smuldr smør i melblandingen, og saml dejen med ægget. Pak dejen ind i husholdningsfilm og læg den i køleskabet i mindst 30 min.


Tænd ovnen på 200 ˚C traditionel varme.


Rul dejen ud på et meldrysset bord til en tykkelse på ca. 4 mm. Udstik dejen og læg småkagerne på en bageplade beklædt med bagepapir.


Bag småkagerne midt i ovnen i 6-8 min. til de er gyldenbrune i kanten og ovenpå. Afkøl kagerne på en bagerist.

Bagetid: 6 - 8 Minutes

2

Pynt

1 poseDr. Oetker Base for Buttercream
½ dlvand
1 tsk.Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
1 tsk.Dr. Oetker Blå Konditorfarve
Dr. Oetker Rainbow Mix
Dr. Oetker Writing Icing Decór
Dr. Oetker Gul Konditorfarve

Kom indholdet af en pose Base for Buttercream i en skål og tilsæt vand, rør det sammen til en ensartet glasur. Fordel glasuren i tre skåle og farv hver skål med hhv. blå, gul og grøn konditorfarve. Dekorer med glasur, krymmel og dekorationsglasur.


Opbevar småkagerne i en kagedåse. Glasuren skal være helt størknet, inden kagerne lægges til opbevaring i en kagedåse. Læg eventuelt bagepapir mellem hvert lag kager for at undgå, at de klistrer sammen.