Flag

Rabarber trifli

6 - 8 portioner
Nem
20 minutter
Trifli er en skøn dessert og denne opskrift på rabarber trifli er hurtig og nem at lave. Den kan endda laves i god tid, så den er klar når gæsterne kommer.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer

Ingredienser

Rabarber trifli
2 ½ dlpiskefløde
1 brevDr. Oetker Kagecreme med vaniljesmag
5 dlsødmælk
1 kgrabarbergrød
20 - 30knuste makroner
citronmelisse

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Kagecreme med vaniljesmag
1

Vaniljecreme

Pisk fløden til en lind flødeskum. Bland cremepulveret med mælk. Pisk blandingen med en håndmixer i 1 minut. Vend den letpiskede flødeskum i kagecremen med det samme og stil cremen i køleskabet i 20 minutter. 

2

Samling

Knus makronerne groft og læg dem i bunden af portionsglassene. Kom en stor skefuld rabarbergrød ovenpå, kom derefter en stor skedfuld af cremen. Gentag lagene og pynt til slut med et blad frisk citronmelisse.


Tips

Du kan nemt lave din egen rabarbergrød med Dr. Oetker Jævningspulver til Rabarbergrød. Du kan også finde vores opskrift på rabarbergrød her.

Rabarber trifli er ideel til når du får gæster. Den kan nemlig med fordel laves i god tid inden servering. På den måde når makronerne at blive bløde, og det bliver din trifli bestemt ikke mindre lækker af.