Flag

Rocky Road Brownie

18 - 20 portioner
Nem
60 minutter
Dennne skønne brownie er både blød og chewy og smager fantastisk. Top den af med mandler, karameltern og marshmallows som en ægte rocky road.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
bradepande; 23 x 33 cm

Ingredienser

Rocky road brownie
200 gmørk chokolade
250 gsmør
25 gkakao
350 gsukker
2 tsk.Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
4æg str. M/L
150 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
¼ tsk.salt
50 gDr. Oetker Smuttede Mandler
85 gmini karameltern
60 gsmå marshmallows

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Smuttede Mandler

Tænd ovnen på 175 ºC traditionel varme. 


Rocky road brownie

Hak chokoladen groft. 

Smelt smørret i en gryde og rør kakao i. Tag gryden af varmen, tilsæt halvdelen af den hakkede chokolade og rør til det er smeltet.

Pisk sukker, vaniljeekstrakt og æg skummende hvidt. 

Sigt hvedemel, bagepulver og salt i æggemassen, tilsæt chokoladesmørret og rør dejen sammen. Fordel dejen jævnt i en bradepande (23 x 33 cm), der er smurt med smør eller beklædt med bagepapir.

Bag kagen midt i ovnen i 15 minutter.

Imens kagen bager så hak smuttede mandler groft og bland dem med karameltern og det resterende hakkede chokolade. Efter de 15 minutter så tag kagen ud og drys blandingen over toppen, tryk det let ned i overfladen.

Bag kagen i yderligere 10 minutter. Tag derefter kagen ud og drys den med små skumfiduser. Bag kagen i yderligere ca. 5 minutter til skumfiduserne er let gyldne. Afkøl kagen helt i formen, skær den kolde kage i mindre stykker.

Bagetid: 25 - 30 Minutes


Tips

Opbevar brownien i en lufttæt beholder eller frysepose ved stuetemperatur.

Hvis du ikke kan få miniskumfiduser kan du bruge almindelige og klippe dem i mindre stykker med en saks.