Hjemmesiden bruger cookies.
Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Husblas

Husblas

Husblas, også kaldet gelatine, stivner saft og suppe til geleer og sky, stivner mælk og fløde til budding og Panna Cotta, stivner fløde og æg til fromage og stivner bær- og frugtblandinger til mousser. Cheesecakes er blevet meget populære at lave, og her spiller husblas også en centralt rolle til fx at få creamcheesen og geléen til at stivne.

Vores konventionelle husblas er lavet på animalsk gelatine fra grise. Vi har også en økologisk husblas, som er lavet på basis af økologiske grise.

Husblas-bladene er blevet mindre og tykkere, så du skal blot anvende samme antal blade som tidligere.

Dosering - en tommelfingerregel:
Løs gelé: 5-6 blade pr. ½ liter væske.
Fast gelé: 8-9 blade pr. ½ liter væske.

Husblas opbevares tørt og lugtfrit.

Dr. Oetker Husblas fås både i pakker á 10 og 12 blade. 

Ingredienser Husblas

Gelatine (fra svin).

Tilberedning Husblas

Læg husblas-bladene i blød i koldt vand i ca. 5 min. Klem bladene fri for væske.

Kolde retter:
Smelt bladene over vandbad eller i en mikrobølgeovn (må ikke koge). Lad husblassen køle inden den røres i retten.

Varme retter:
Tilsæt de opblødte blade direkte i den varme væske og rør til bladene er opløste.

Allergifremkaldende ingredienser

Dette produkt indeholder ingen allergener.

Næringsindhold Husblas

Per 100 g
Energi 1450kJ
341kcal
Fedt 0.6g
heraf mættede fedtsyrer 0.3g
Kulhydrat 0g
heraf sukkerarter 0g
Protein 84g
Salt 1.5g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Tørt og ved stuetemperatur.

Nettovægt: 20g

 TIPS & TRICKS
Hvad er husblas, og hvordan arbejder du med det?
Læs hvordan du undgår faldgruber og få succes med husblas. Klik her>>