Husblas

Husblas

Vi bruger husblas i mange forskellige retter. Lav fx. fromage, mousse, ostelagkage mv. med Dr. Oetker Husblas.

Bladene er blevet mindre og tykkere, så du skal blot anvende samme dosering (antal blade) som tidligere.

Dosering - en tommelfingerregel:
Løs gelé: 5-6 blade pr. ½ liter væske.
Fast gelé: 8-9 blade pr. ½ liter væske.

Få gode råd om brug af husblas under vores tips og tricks. Sådan sikrer du et godt resultat!

Husblas opbevares tørt og lugtfrit.

Dr. Oetker Husblas fås i breve á 10 blade. 

Ingredienser Husblas

Gelatine (fra svin).

Allergifremkaldende ingredienser

Dette produkt indeholder ingen allergener.

Næringsindhold Husblas

Per 100 g
Energi 1444kJ
336kcal
Fedt 0.5g
heraf mættede fedtsyrer 0.3g
Kulhydrat 0g
heraf sukkerarter 0g
Protein 84g
Salt 0g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring:Tørt og ved stuetemperatur.

Nettovægt:17g

Gelering oversigt
Gelering
Se Dr. Oetkers mange produkter til syltning.

TIPS & TRICKS

Husblas og gelatinepulver

Dr. Oetker giver dig gode råd og vejledning til, hvordan du får et godt resultat, når du arbejder med husblas og gelatinepulver. læs mere

PROMOTION

Madagascar Bourbon Vaniljeserie

Læs mere om vores lækre vaniljeprodukter, den spændende historie om vaniljen og få gode opskriftsideer. læs mere om vaniljeserien

OPSKRIFTER

En god opskrift til enhver festlig anledning

Dr. Oetker tilbyder mange gode opskrifter - til børn og voksne, fra begyndere til mesterkokken. Der er en opskrift til enhver festlig anledning! mere

Find os på Facebook!

Følg os på vores Facebookside Kagerullen

Del din bageglæde på hele Danmarks Facebookside for bageentusiaster. Følg Kagerullen

NYHED!

PAULA - verdens sjoveste dessert!

Se vores nye, seje Paula-køledessert. Paula smager godt og sørger for god underholdning med de mange sjove pletter. læs mere om PAULA