Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Bag økologisk med Dr. Oetker

For danskerne betyder økologi ikke blot miljøhensyn, men også en forventning om at økologiske produkter har en højere kvalitet. De danske forbrugere kan bryste sig af, at være de forbrugere i verden som køber allermest økologi, når de handler dagligvarer.

Derfor har vi udviklet en økologisk bageserie - for dig som ønsker at bage økologisk.
 

God bagelyst!

Økologisk krymmel

Dr. Oetkers nye økologiske krymler tager inspiration i den nordiske natur. Jord, blomster og blade har inspireret til navne på de smukke nyheder, som tager kagedekoration til et helt nyt niveau.

Økologisk Husblas

Dr. Oetkers økologiske husblas består af 100% økologisk gelatine fra økologiske grise, som er opdrættet i Europa. Derfor er denne økologiske husblas et oplagt valg for dig som laver cheesecakes, fromager og andet godt, med omtanke på dyrevelfærd.

Økologisk Vaniljesukker

Dr. Oetkers økologiske vaniljesukker er en blanding af knuste økologisk vaniljestænger, som giver de karakteristiske vaniljeprikker, og rent hvidt økologisk sukker. Vaniljesukkeret er tilsmagt med økologisk Bourbon vaniljeekstrakt, for at sikre at smagsprofilen i Dr. Oetkers økologiske vaniljesukker har den samme kvalitet - produktion for produktion.

Økologisk Bagepulver

I klassisk bagepulver indgår der en syre, som aktiviterer mineralet natriumhydrogenkarbonat. I Dr. Oetkers økologiske bagepulver er denne syre erstattet af et salt fra vinsyre, som er udvundet af økologisk vindruesaft. For at sikre at bagepulveret holdes tørt og ikke aktiveres i dåsen, er der iblandet økologisk majsstivelse.