Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Dr. Oetker Danmark

Dr. Oetker Danmarks historie går tilbage til 1929, hvor Øtker A/S blev grundlagt som et produktionsselskab. Produkterne var bagepulver, vaniljesukker, aromastoffer og buddingpulver.

I 1968 overtog Dr. Oetker Danmark landets eneste pastafabrik, fabrikken Gluten, hvor produktionen blev videreført frem til 1984. Fra 1984 og frem til 2003 fungerede Dr. Oetker Danmark som en ren handelsorganisation med fokus på markedsføring, salg og distribution i Danmark, Island, Grønland og på Færøerne på detailmarkedet og Food-Service-markedet for professionelle storkøkkener. I april 2003 overtog Dr. Oetker Danmark Santa Marias bage- og dessertsortiment samt produktionsfaciliteterne i Brøndby.

I foråret 2006 lukkede kontorerne i Brøndby, og Dr. Oetker Danmark rykkede ind i nye lokaler i Glostrup. Dr. Oetker Danmark er nu udelukkende en handelsorganisation, og virksomheden er hovedkontor for nordisk logistik og administration.

Dr. Oetker Danmark har et stærkt produktsortiment inden for bageartikler, desserter, dybfrossen pizza og pasta (sidstnævnte sælges kun til storkøkkener på Food-Service-markedet). Dr. Oetker Danmark er markedsleder inden for bageartikler, desserter og pizza.