Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Dr. Oetker Danmark

Dr. Oetker Danmarks historie går tilbage til 1929, hvor Øtker A/S blev grundlagt som et produktionsselskab. Produkterne var bagepulver, vaniljesukker, aromastoffer og buddingpulver.

I 1968 overtog Dr. Oetker Danmark landets eneste pastafabrik, fabrikken Gluten, hvor produktionen blev videreført frem til 1984. Fra 1984 og frem til 2003 fungerede Dr. Oetker Danmark som en ren handelsorganisation med fokus på markedsføring, salg og distribution i Danmark, Island, Grønland og på Færøerne på detailmarkedet og Food-Service-markedet for professionelle storkøkkener. I april 2003 overtog Dr. Oetker Danmark Santa Marias bage- og dessertsortiment samt produktionsfaciliteterne i Brøndby.

I foråret 2006 lukkede kontorerne i Brøndby, og Dr. Oetker Danmark rykkede ind i nye lokaler i Glostrup. Dr. Oetker Danmark er nu udelukkende en handelsorganisation, og virksomheden er hovedkontor for nordisk logistik og administration. Efter opkøb af Schwans i Europa har Dr. Oetker Danmark overtaget salget af Chicago Town pizzaprodukter pr. 1. april 2009.

Dr. Oetker Danmark har et stærkt produktsortiment inden for bageartikler, desserter, dybfrossen pizza og pasta (sidstnævnte sælges kun til storkøkkener på Food-Service-markedet). Dr. Oetker Danmark er markedsleder inden for bageartikler, desserter og pizza.