Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Moderne syltning

Syltning og gelering har ikke en bestemt årstid, men kan laves hele året. Vi har lavet en masse spændende og moderne sylte, gelé og saft opskrifter og samlet nogle af de bedste i dette opskriftshæfte.

Vi har også lavet en tema side om syltning med mere, hvor du blandt andet kan få svar på spørgsmålet "hvad er forskellen på syltetøj og marmelade", Syltekalender, hvilke bær og frugter der har højt pektin indhold og meget, meget mere. Du kan se vores tema side her

Hent PDF

Her kan du hente opskriftshæftet som PDF-dokument.