Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Moderne syltning

Syltning og gelering har ikke en bestemt årstid, men kan laves hele året. Vi har lavet en masse spændende og moderne sylte, gelé og saft opskrifter og samlet nogle af de bedste i dette opskriftshæfte.

Vi har også lavet en tema side om syltning med mere, hvor du blandt andet kan få svar på spørgsmålet "hvad er forskellen på syltetøj og marmelade", Syltekalender, hvilke bær og frugter der har højt pektin indhold og meget, meget mere. Du kan se vores tema side her

Hent PDF

Her kan du hente opskriftshæftet som PDF-dokument.