Flag

Æblemuffins - uden gluten og laktose

12 - 16 stk.
Nem
80 minutter
Lækre muffins tilsat æble og kærlighed, men helt uden gluten og laktose.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer
muffinforme

Ingredienser

Kagedejen
200 glaktosefri smør
75 gsukker
3 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
revet skal fra 1 ubehandlet citron
3æg str. M/L
150 grismel
50 gkartoffelmel
2 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 poseDr. Oetker Mandelmel (50 g)
¾ dllaktosefri letmælk
2revne æbler (ca. 3 dl), fx Jonagold
1 poseDr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
Picture - Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

1

Kagedejen

200 glaktosefri smør
75 gsukker
3 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
revet skal fra 1 ubehandlet citron
3æg str. M/L
150 grismel
50 gkartoffelmel
2 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 poseDr. Oetker Mandelmel (50 g)
¾ dllaktosefri letmælk
2revne æbler (ca. 3 dl), fx Jonagold
1 poseDr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)

Pisk smør og sukker sammen med vaniljesukker og citronskal. Pisk et æg i dejen ad gangen og pisk til den er glat. Bland rismel, kartoffelmel og bagepulver i en skål. Sigt melet i dejen, tilsæt mandelmel, mælk og de revne æbler. Rør dejen godt sammen og fordel den i muffinformene. Drys med hasselnøddeflager.


Bag kagerne i 20-25 minutter. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.

Bagetid: 20 - 25 Minutes