COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Opskrift: Æbletasker

(1)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Hjemmebag, der vækker glæde.

12 - 16 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Æbletasker

Mørdej:

300 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
150 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Madagascar Bourbon Vaniljesukker
125 g smør
1 æg str. M/L

Fyld:

4 æbler
75 g sukker
2 spsk. Dr. Oetker Korender
1 tsk. Dr. Oetker Romaroma
æg til pensling
Dr. Oetker Madagascar Bourbon Vaniljesukker til drys

Tilberedning

Tilberedning

1

Mørdej

Bland hvedemel, bagepulver, sukker og vaniljesukker. Smuldr smørret i blandingen, saml dejen med ægget og læg den i køleskabet i 30 min.

Rul dejen ud til en firkant (40 x 40) på et meldrysset bord og skær den i kvadrater på 10 x 10 cm.

2

Fyld

Skær æblerne i små tern og damp dem møre, sammen med sukker og korender i en gryde ved svag varme. Rør romaroma i blandingen og afkøl fyldet.

3

Tænd ovnen på 210° C traditionel varme.

Det afkølede fyld fordeles midt på hvert kvadrat. Læg kvadraterne sammen til trekanter, tryk dem let sammen og læg dem på en bageplade. Pensl med æg og bag trekanterne midt i ovnen i 10-12 minutter.

Nyd æbletaskerne friskbagte og lune, drysset med vaniljesukker.

Næringsindhold til opskriften Æbletasker

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 705kJ
168kcal
1088kJ
260kcal
Fedt 5.7g 8.8g
Kulhydrat 27g 41g
Protein 2g 3.2g