Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

After Eight Cupcakes med Pebermynte Mousse

(0)
4 2 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Saftige og lækre chokolade, pebermynte cupcakes til voksne. Inspireret af den klassiske After Eight chokolade, som også er brugt som pynt i frostingen.

12 - 15 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften After Eight Cupcakes med Pebermynte Mousse

Kagedej:

150 g blødt smør
150 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker
2 spsk. kakao
3 æg str. M/L
175 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Økologisk Bagepulver
75 g Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark
4 tsk. Dr. Oetker Naturlig Pebermynteekstrakt

Topping og pynt:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
2 ½ dl letmælk
1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Green Colour
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Pebermynteekstrakt
mynteblade og After Eight chokolader

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 160 °C varmluft.

2

Kagedej

Rør smør, sukker, vanillesukker og kakao blødt. Pisk æggene i et ad gangen. Vend sigtet hvedemel og bagepulver i dejen. Tilsæt chokolade og pebermynteekstrakt og rør dejen godt sammen og fordel den i muffinformene.

Bag kagerne i 20-25 minutter.

Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Topping og pynt

Bland kagemousse med 2,5 dl mælk, 2 tsk grøn farve og 2 tsk pebermynteekstrakt. Pisk med en håndmixer 1 minut ved lav hastighed og derefter 4 minutter ved høj hastighed.


Fyld kagemoussen i en sprøjtepose med lukket stjernetyl, sprøjt den ud på de afkølede kager i cirkelbevægelser og pynt med mynteskud og After Eight chokolade.

Næringsindhold til opskriften After Eight Cupcakes med Pebermynte Mousse

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1256 kJ
300 kcal
1742 kJ
416 kcal
Fedt 17.53 g 24.35 g
Kulhydrat 29.91 g 41.54 g
Protein 4.57 g 6.34 g