til opskriften After Eight Cupcakes med Pebermynte Mousse
150 g | blødt smør |
150 g | sukker |
1 tsk. | Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker |
2 spsk. | kakao |
3 | æg str. M/L |
175 g | hvedemel |
2 tsk. | Dr. Oetker Økologisk Bagepulver |
75 g | Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark |
4 tsk. | Dr. Oetker Naturlig Pebermynteekstrakt |
Tænd ovnen på 160° C varmluft.
Rør smør, sukker, vanillesukker og kakao blødt. Pisk æggene i et ad gangen. Vend sigtet hvedemel og bagepulver i dejen. Tilsæt chokolade og pebermynteekstrakt og rør dejen godt sammen og fordel den i muffinformene.
Bag kagerne i 20-25 minutter.
Afkøl kagerne på en bagerist.
Bland kagemousse med 2,5 dl mælk, 2 tsk grøn farve og 2 tsk pebermynteekstrakt. Pisk med en håndmixer 1 minut ved lav hastighed og derefter 4 minutter ved høj hastighed.
Fyld kagemoussen i en sprøjtepose med lukket stjernetyl, sprøjt den ud på de afkølede kager i cirkelbevægelser og pynt med krymmel, mynteskud og After Eight chokolade.
Per Portion / Styk | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energi |
1256kJ 300kcal |
1746kJ 417kcal |
Fedt | 17.53g | 24.35g |
Kulhydrat | 29.89g | 41.51g |
Protein | 4.57g | 6.34g |