Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Appelsinbudding med frisk appelsinsalat

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Prøv denne lækre budding med smag af appelsin. Spis den sammen med en frisk appelsinsalat toppet med granatæblekerner og ristede mandelsplitter.

ca. 8 portioner

nem 30 Minutter iconglutenfrei26x26png Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Appelsinbudding med frisk appelsinsalat

Redskaber:

buddingeform; 1 liter

Appelsinbudding:

1 brev Dr. Oetker Familie-Pakke Budding med vaniljesmag
100 g sukker
1 l letmælk
fintrevet skal af 1 ubehandlet appelsin

Appelsinsalat:

50 g sukker
2 spsk. vand
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
4 appelsiner
1 granatæble
Dr. Oetker Mandelsplitter

Tilberedning

Tilberedning

1

Appelsinbudding

Hæld brevets indhold i en skål og bland det sammen med sukkeret. Tilsæt 2 dl mælk og rør blandingen til en jævning.


Bring resten af mælken (8 dl) i kog. Tag gryden af varmen og rør jævningen i. Kom den derefter tilbage over varmen og kog buddingen op under kraftig omrøring i mindst 1 minut. Tilsæt fintrevet appelsinskal og rør det godt sammen. Skyl formen med koldt vand og hæld buddingen deri. Stil den i køleskabet i mindst 4 timer.

2

Appelsinsalat

Tænd ovnen på 140 °C varmluft.



Rist mandelsplitterne midt i ovnen i 8-10 minutter. Hold øje med dem, da de let brænder på. Lad dem køle af.


Kom sukker, vand og Vanilla Paste i en lille gryde og lad det koge op under svag varme, indtil al sukker er opløst. Lad siruppen køle af.


Befri kernerne fra granatæblet. Skræl appelsinerne og skær dem i tynde skiver. Læg skiverne på et fad, drys med granatæblekerner og hæld vaniljesiruppen over. Drys med de ristede mandelsplitter lige inden servering.

3

Servering

Vend buddingen ud på et serveringsfad. Hvis den ikke vil komme ud så prøv at løsn kanten på buddingen fra formen med en lille spids kniv, eller dyp buddingen hurtigt i meget varmt vand.


Servér buddingen sammen med appelsinsalaten.

Tip

Find flere opskrifter og inspiration på buddingopskrifter.dk.

Næringsindhold til opskriften Appelsinbudding med frisk appelsinsalat

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 929 kJ
222 kcal
360 kJ
86 kcal
Fedt 2.28 g 0.88 g
Kulhydrat 43.69 g 16.93 g
Protein 5.20 g 2.01 g