COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Bilbane

(1)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Opskriften på Bilbane er ideel til en børnefødselsdag.

25 - 30 portioner

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Bilbane

2 springforme; Ø 22 cm

Kagedej:

250 g smør
4 spsk. kakao
300 g sukker
4 æg str. M/L
2 spsk. Dr. Oetker Madagascar Bourbon Vaniljesukker
250 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 dl mælk

Topping og pynt - asfalt:

200 g flormelis
2 spsk. kakao
2 - 3 spsk. kogende vand
Dr. Oetker Writing Icing Decór

Topping og pynt - græs midte :

125 g flormelis
50 g blødt smør
½ tsk. Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
1 - 2 spsk. mælk
Små biler
Målflag af papir og tandstik

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 160° C varmluft eller 175° C traditionel varme.

2

Kagedej

Smelt smørret i en gryde. Tilsæt kakao og varm det i smørret. Pisk sukker, æg og vaniljesukker cremet og luftigt. Sigt mel og bagepulver i æggemassen og rør godt. Rør kakaosmør og mælk i dejen. Fordel dejen i 2 smurte springforme og bag kagerne i 30-35 min. Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Topping og pynt - asfalt

Rør flormelis og kakao sammen, tilsæt kogende vand og rør til glasuren har en passende konsistens. Skær et buet stykke af den ene kage og læg dem sammen. Overtræk kagerne med glasuren. Lav vejstriber af dekorationsglasur.

4

Topping og pynt - græs midte

Bland flormelis, smør, konditorfarve og mælk i en skål. Pisk blandingen først ved lav hastighed 1 min. og derefter 3-4 min. ved højeste hastighed til konsistensen er luftig. Lav græsplæne midt i kagen. Lav et målflag på papir og sæt det fast med tape på en tændstik, dekorer kagen med små biler.

Næringsindhold til opskriften Bilbane

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 700kJ
167kcal
1618kJ
386kcal
Fedt 7.6g 17g
Kulhydrat 23g 53g
Protein 1.9g 4.5g