Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Blåbærmuffins - uden gluten og laktose

(0)
4 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Denne opskrift på blåbærmuffins er et stensikkert hit til kagebordet! Bagt helt uden gluten og laktose.

14 - 16 stk.

nem 40 Minutter iconlaktosefrei26x26png Laktosefri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Blåbærmuffins - uden gluten og laktose

Redskaber:

muffinforme

Kagedejen:

125 g laktosefri smør , blødt
250 g sukker
3 æg str. M/L
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 knsp. salt
200 g rismel
100 g kartoffelmel
1 ½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 dl laktosefri letmælk
200 g friske eller frosne blåbær

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 °C varmluft.

1

Kagedejen

Pisk smør og sukker blødt. Pisk æggene i et ad gangen. Tilsæt vaniljesukker og salt. I en anden skål blandes rismel, kartoffelmel og bagepulver godt sammen. Sigt melblandingen i dejen og bland det i smørret sammen med mælken. Vend forsigtigt de friske eller de stadigt frosne bær i dejen.

Fordel dejen i muffinformene og bag dem i 18-23 min. Afkøl kagerne på en rist.

Tip

Vend blåbærrene i lidt mel, fx rismel inden de blandes i dejen, så synker de ikke til bunds i kagerne.

Næringsindhold til opskriften Blåbærmuffins - uden gluten og laktose

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 955 kJ
228 kcal
1206 kJ
288 kcal
Fedt 8.56 g 10.83 g
Kulhydrat 34.59 g 43.78 g
Protein 3.03 g 3.83 g