Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Blåbærmuffins - uden gluten og laktose

(0)
4 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Denne opskrift på blåbærmuffins er et stensikkert hit til kagebordet! Bagt helt uden gluten og laktose.

14 - 16 stk.

nem 40 Minutter iconlaktosefrei26x26png Laktosefri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Blåbærmuffins - uden gluten og laktose

Redskaber:

muffinforme

Kagedejen:

125 g laktosefri smør , blødt
250 g sukker
3 æg str. M/L
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 knsp. salt
200 g rismel
100 g kartoffelmel
1 ½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 dl laktosefri letmælk
200 g friske eller frosne blåbær

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 °C varmluft.

1

Kagedejen

Pisk smør og sukker blødt. Pisk æggene i et ad gangen. Tilsæt vaniljesukker og salt. I en anden skål blandes rismel, kartoffelmel og bagepulver godt sammen. Sigt melblandingen i dejen og bland det i smørret sammen med mælken. Vend forsigtigt de friske eller de stadigt frosne bær i dejen.

Fordel dejen i muffinformene og bag dem i 18-23 min. Afkøl kagerne på en rist.

Tip

Vend blåbærrene i lidt mel, fx rismel inden de blandes i dejen, så synker de ikke til bunds i kagerne.

Næringsindhold til opskriften Blåbærmuffins - uden gluten og laktose

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 959kJ
229kcal
1210kJ
289kcal
Fedt 8.56g 10.83g
Kulhydrat 34.57g 43.76g
Protein 3.03g 3.83g