Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Blåbærmuffins - uden gluten og laktose

Denne opskrift på blåbærmuffins er et stensikkert hit til kagebordet! Bagt helt uden gluten og laktose.

14 - 16 stk.

nem 40 Minutter Laktosefri Laktosefri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Blåbærmuffins - uden gluten og laktose

Redskaber:

Muffinforme

Kagedejen:

125 g laktosefri smør , blødt
250 g sukker
3 æg str. M/L
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 knsp. salt
200 g rismel
100 g kartoffelmel
1,5 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 dl laktosefri mælk
200 g friske eller frosne blåbær

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 °C varmluft.

1

Kagedejen

Pisk smør og sukker blødt. Pisk æggene i et ad gangen. Tilsæt vaniljesukker og salt. I en anden skål blandes rismel, kartoffelmel og bagepulver godt sammen. Sigt melblandingen i dejen og bland det i smørret sammen med mælken. Vend forsigtigt de friske eller de stadigt frosne bær i dejen.

Fordel dejen i muffinformene og bag dem i 18-23 min. Afkøl kagerne på en rist.

Tip

Vend blåbærrene i lidt mel, fx rismel inden de blandes i dejen, så synker de ikke til bunds i kagerne.

Næringsindhold til opskriften Blåbærmuffins - uden gluten og laktose

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 942kJ
225kcal
1290kJ
308kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 0g 0g
Protein 0g 0g