Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Blåbærmuffins - uden gluten og laktose

(0)
3 4 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Denne opskrift på blåbærmuffins er et stensikkert hit til kagebordet! Bagt helt uden gluten og laktose.

14 - 16 stk.

nem 40 Minutter iconlaktosefrei26x26png Laktosefri iconglutenfrei26x26png Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Blåbærmuffins - uden gluten og laktose

Redskaber:

muffinforme

Kagedejen:

125 g laktosefri smør , blødt
250 g sukker
3 æg str. M/L
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 knsp. salt
200 g rismel
100 g kartoffelmel
1 ½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 dl laktosefri letmælk
200 g friske eller frosne blåbær

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 °C varmluft.

1

Kagedejen

Pisk smør og sukker blødt. Pisk æggene i et ad gangen. Tilsæt vaniljesukker og salt. I en anden skål blandes rismel, kartoffelmel og bagepulver godt sammen. Sigt melblandingen i dejen og bland det i smørret sammen med mælken. Vend forsigtigt de friske eller de stadigt frosne bær i dejen.

Fordel dejen i muffinformene og bag dem i 18-23 min. Afkøl kagerne på en rist.

Tip

Vend blåbærrene i lidt mel, fx rismel inden de blandes i dejen, så synker de ikke til bunds i kagerne.

Næringsindhold til opskriften Blåbærmuffins - uden gluten og laktose

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 955 kJ
228 kcal
1210 kJ
289 kcal
Fedt 8.29 g 10.49 g
Kulhydrat 35.50 g 44.94 g
Protein 2.91 g 3.68 g