Flag

Brownie

15 - 18 portioner
Nem
55 minutter
En fantastisk opskrift på den klassiske, lækre og chewy brownie. Denne version er med et lækkert knas fra mandler og valnødder.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer
bradepande; 18 x 24 cm

Ingredienser

Browniedej
125 gsmør
2 spsk.kakao
1 poseDr. Oetker Valnødder (50 g)
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
2æg str. M/L
200 gsukker
1 spsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
½ tsk.Dr. Oetker Bagepulver
75 ghvedemel

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Valnødder (50 g)
Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Picture - Dr. Oetker Bagepulver

Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.

1

Browniedej

125 gsmør
2 spsk.kakao
1 poseDr. Oetker Valnødder (50 g)
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
2æg str. M/L
200 gsukker
1 spsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
½ tsk.Dr. Oetker Bagepulver
75 ghvedemel

Smelt smørret og rør kakao ud i det varme fedtstof, lad det køle let af.

Hak valnøddekerner og bland dem med de hakkede mandler.

Pisk æg og sukker lyst og luftig i en skål. Sigt vaniljesukker, bagepulver og hvedemel i æggemassen og vend det godt sammen. 

Rør kakaosmørret og halvdelen af nødderne i dejen. Fordel dejen i en smurt bradepande (18 x 24 cm), evt. foret med bagepapir. Drys resten af nødderne over kagen og tryk dem let ned i dejen.

Bag kagen midt i ovnen i 25-30 minutter. Kagen skal være blød og svampet.

Lad kagen køle helt af inden servering og server den gerne køleskabskold.

Bagetid: 25 - 30 Minutes


Tip

Find mere inspiration og flere opskrifter på chokoladekager.