Flag

Cheesecake med Baileys® mousse

8 - 10 portioner
Middelsvær
225 minutter
En lækker no-bake cremet cheesecake med smag af Baileys®. No-bake betyder at denne cheesecake ikke skal i ovnen.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
springform; ø 24 cm
kageplast
Dr. Oetker vinkelpalet - lille

Ingredienser

Kiksebund med mørke chokoladekiks
75 gsmør
250 gmørke chokoladekiks
Ostecreme med Baileys
7 bladeDr. Oetker Økologisk Husblas
2 ½ dlpiskefløde
1 tsk.kaffe - frysetørret
1 spsk.kogende vand
1 dåseNestlé® sødet kondenseret mælk
200 gflødeost
200 gmascarpone
1 ½ dlBaileys®
1 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
Pynt
Dr. Oetker Choco Sauce
Dr. Oetker Silver Pearls
mynteblade

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Økologisk Husblas
Picture - Dr. Oetker Vanilla Paste
Picture - Dr. Oetker Choco Sauce
Picture - Dr. Oetker Silver Pearls
1

Kiksebund med mørke chokoladekiks

75 gsmør
250 gmørke chokoladekiks

Smelt smør i en lille gryde. Kom chokoladekiksene i en frostpose. Bank posen med en kagerulle til kiksene er findelte. Hæld kiks og smeltet smør i en skål. Rør det grundigt sammen. Fordel kikseblandingen i en springform beklædt med bagepapir i bunden og kageplast langs kanten. Kikseblandingen må gerne gå en smule op ad siden på springformen. Sæt den i køleskabet imens ostecremen forberedes.

2

Ostecreme med Baileys

7 bladeDr. Oetker Økologisk Husblas
2 ½ dlpiskefløde
1 tsk.kaffe frysetørret
1 spsk.kogende vand
1 dåseNestlé sødet kondenseret mælk
200 gflødeost
200 gmascarpone
1 ½ dlBaileys®
1 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste

Læg husblas i blød i koldt vand i 10 minutter. 


Hæld piskefløde i en skål. Pisk den til en let skum med en håndmixer eller røremaskine.


I en anden skål opløses frysetørret kaffe i kogende vand, og piskes sammen med sødet kondenseret mælk®, flødeost, mascarpone, Baileys® og Vanilla Paste.


Vrid husblassen fri for vand. Smelt den i mikroovnen i ca. 30 sekunder. Når den er smeltet blandes en lille smule af den let piskede fløde i den varme husblas. Hæld derefter husblassen i resten af den let piskede fløde. Rør det grundigt sammen. Der må ikke være klumper af husblas tilbage. Rør til slut osteblandingen i fløden.



Tag kiksebunden ud af køleskabet. Hæld ostecremen over kiksebunden. Brug en vinkelpalet til at glatte cremen helt ud med. Sæt kagen tilbage i køleskabet i mindst 3-4 timer. Den må også gerne stå natten over.

3

Pynt

Dr. Oetker Choco Sauce
Dr. Oetker Silver Pearls
mynteblade

Pynt kagen med Choco dessertsauce, sprøjt den i store cirkler langs kanten af cheesekagen. Pynt med Chocolate Silver Pearls og fine, små mynteblade ovenpå dessertsaucen.