Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Cheesecake med pære, pistaciebund og limegelé

(0)
5 2 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En skøn cheesecake med lækker, crunchy pistaciebund og en frisk smag af pære og lime fra en blød gelé og creme.

10 - 12 portioner

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Cheesecake med pære, pistaciebund og limegelé

Redskaber:

foodprocessor eller minihakker
springform; ø 22 cm
kageplast
stavblender
håndmixer
Dr. Oetker vinkelpalet - lille

Kiksebund:

180 g havrekiks
50 g pistacienødder, usaltede
120 g smør

Pærepuré:

5 blade Dr. Oetker Økologisk Husblas
3 pærer
20 g rørsukker
½ tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
½ tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt

Creamcheese-lag:

2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
500 g flødeost
150 g græsk yoghurt (10%)
150 g rørsukker
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste

Limegelé:

4 blade Dr. Oetker Økologisk Husblas
1 dl limesaft , svarer til saft fra ca. 3 lime
60 g rørsukker
Dr. Oetker Grøn Konditorfarve , 2-3 dråber

Pynt:

20 g pistacienødder, usaltede , grofthakket
citronmelisse

Tilberedning

Tilberedning

1

Kiksebund

Blend kiksene fint og kom dem i en skål. Hak pistacienødderne fint og rør dem i kiksen. Smelt smørret og vend det grundigt sammen med nødder og kiks. Beklæd bunden af en springform (ø 22 cm) med bagepapir og kom kageplast langs kanten. Fordel kikseblandingen i formen og tryk den godt ud til et jævnt lag. Stil bunden i køleskabet.

2

Pærepuré

Udblød husblassen i koldt vand. 


Skræl pærerne, skær dem i tern og kom dem i en gryde sammen med rørsukker, Vanilla Paste og citronekstrakt. Bring det i kog og lad det simre i 10-15 minutter, indtil pærerne er helt møre. Blend pærerne til en glat og ensartet puré med en stavblender. Klem husblassen fri for vand og opløs den i den varme pærepuré. Lad puréen køle til stuetemperatur.

3

Creamcheese-lag

Pisk alle ingredienserne grundigt sammen i en skål. Vend den fingervarme pærepuré forsigtigt i ostemassen. Kom cremen over kiksebunden og glat det ud i et jævnt lag med en vinkelpalet. Stil kagen i køleskabet i mindst 3 timer.

4

Limegelé

Opblød husblassen i koldt vand. 


Varm forsigtigt limesaft og rørsukker op i en lille gryde indtil sukkeret er opløst, tag den af varmen. Klem husblassen fri for vand og rør den ud i den varme limesaft. Lad saften køle ned til næsten stuetemperatur og tilsæt grøn konditorfarve. Hæld den flydende gelé forsigtigt ud over ostekagen og stil den tilbage på køl i ca. 30 minutter, eller til geléen har sat sig helt.

5

Pynt

Befri kagen fra formen og fjern forsigtigt kageplasten. Drys toppen af kagen med grofthakkede pistacienødder og lidt citronmelisse.

Tip

Vidste du at cheesecakes faktisk bliver bedst når de bliver lavet dagen før servering? Cheesecake er derfor perfekt at servere når du får gæster. Læs mere om alle vores gode tips til cheesecakes, hvor du også får gode råd til at lave din egen cheesecake med din ydnlingssmag.

Næringsindhold til opskriften Cheesecake med pære, pistaciebund og limegelé

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2031 kJ
485 kcal
1256 kJ
300 kcal
Fedt 32.10 g 19.81 g
Kulhydrat 41.00 g 25.31 g
Protein 9.84 g 6.07 g