Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Chiagrød med vanilje

(0)
5 2 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Chiagrød er perfekt til morgenmad, som del af en brunch, som et lækkert eftermiddagsmåltid eller en lidt sundere dessert.

2 - 4 portioner

nem 15 Minutter 90061 icon veganpng Vegansk without_eggs Uden æg iconlaktosefrei26x26png Laktosefri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chiagrød med vanilje

Chiagrød:

½ l mandelmælk , eller anden mælk
50 g chiafrø
2 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
1 knsp. salt - kan undlades

Topping:

blåbærmarmelade , hjemmelavet eller købt
Dr. Oetker Hasselnøddeflager
50 - 100 g friske blåbær

Tilberedning

Tilberedning

1

Chiagrød

Kom mandelmælk, chiafrø, vaniljpasta og salt i en beholder eller skål med låg, rør godt rundt og kom låget på. Stil grøden på køl i 1-2 timer. Rør grøden godt igennem og lad den herefter stå i køleskabet natten over.

2

Topping til chiagrød

Rør grøden godt igennem og anret den i små glas eller skåle. 


Kom lidt syltetøj, friske bær og hasselnøddeflager på toppen af hver portion.

Tips

Prøv at røre lidt yoghurt eller skyr i den færdige chiagrød, det giver lidt syrlighed til grøden og gør også konsistensen mindre tung. Du kan også smage grøden til med lidt honning eller ahornsirup, hvis du ønsker en sødere grød.


Chiagrøden kan holde sig ca. lige så længe som der står at den anvendte mælk kan holde sig efter åbning, 3-4 dage er et godt bud.


Chiagrøden smager ekstra godt toppet med hjemmelavet blåbærsyltetøj, og det er faktisk slet ikke svært at lave, find opskriften her.

Næringsindhold til opskriften Chiagrød med vanilje

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 762 kJ
182 kcal
356 kJ
85 kcal
Fedt 10.28 g 4.83 g
Kulhydrat 12.90 g 6.05 g
Protein 6.04 g 2.84 g