Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Chocolate chips cookies med hasselnødder - uden gluten

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Klassiske cookies med en lækker smag af hasselnødder og chokolade og bagt uden gluten. De er hurtige at tilberede inden fødselsdagsfesten eller som snack.

15 - 18 stk.

nem 40 Minutter iconglutenfrei26x26png Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chocolate chips cookies med hasselnødder - uden gluten

Cookie-dejen:

100 g blødt smør
120 g brun farin
30 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 æg str. M/L
90 g rismel
½ tsk. salt
½ tsk. Dr. Oetker Natron
90 g glutenfri havregryn
1 pose Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (100 g)

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 160 °C varmluft.

2

Cookie-dejen

Pisk smør, brun farin, sukker og vaniljesukker sammen. Pisk ægget i. Bland i en anden skål rismel, salt og natron. Sigt dette ned i dejen, tilsæt havregryn og rør det hele godt sammen. Rør hasselnødder og chocolate chips i dejen.

Form dejen til kugler og fordel dem på to bageplader med bagepapir. Tryk kuglerne let flade. Sørg for at der er god afstand mellem kagerne, da de flyder en del ud.

3

Bag kagerne i 15-20 min. Lad dem køle et par minutter på pladen og flyt dem derefter over på en rist, hvor de kan afkøle helt.

Næringsindhold til opskriften Chocolate chips cookies med hasselnødder - uden gluten

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 766 kJ
183 kcal
1871 kJ
447 kcal
Fedt 9.76 g 23.81 g
Kulhydrat 21.28 g 51.90 g
Protein 2.53 g 6.17 g