Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Chocolate chips cookies med hasselnødder - uden gluten

Klassiske cookies med en lækker smag af hasselnødder og chokolade og bagt uden gluten. De er hurtige at tilberede inden fødselsdagsfesten eller som snack.

15 - 18 stk.

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chocolate chips cookies med hasselnødder - uden gluten

Cookie-dejen:

100 g blødt smør
120 g brun farin
30 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 æg str. M/L
90 g rismel
0,5 tsk. salt
0,5 tsk. Dr. Oetker Natron
90 g glutenfri havregryn
1 pose Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (100 g)

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 160 °C varmluft.

2

Cookie-dejen

Pisk smør, brun farin, sukker og vaniljesukker sammen. Pisk ægget i. Bland i en anden skål rismel, salt og natron. Sigt dette ned i dejen, tilsæt havregryn og rør det hele godt sammen. Rør hasselnødder og chocolate chips i dejen.

Form dejen til kugler og fordel dem på to bageplader med bagepapir. Tryk kuglerne let flade. Sørg for at der er god afstand mellem kagerne, da de flyder en del ud.

3

Bag kagerne i 15-20 min. Lad dem køle et par minutter på pladen og flyt dem derefter over på en rist, hvor de kan afkøle helt.