Flag

Chokolademousse med Baileys® og After Eight®

6 - 8 portioner
Nem
120 minutter
En let og luftig tofarvet mousse med stykker af After Eight®. Den er baseret på vores vanilje- og chokolademousse med et tvist af Baileys® og pebermynte.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer
dessertglas
Dr. Oetker engangssprøjtepose
Dr. Oetker stjernetyl; ø 8 mm

Ingredienser

Chokolade- og Baileys® Mousse
1 brevDr. Oetker Chokolademousse
2 ½ dlletmælk
½ dlBaileys®
Vanilje- og myntemousse
1 brevDr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
2 ½ dlletmælk
1 dlpiskefløde
3 tsk.Dr. Oetker Naturlig Pebermynte Aroma
1 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
8After Eight® breve
Pynt
2 ½ dlpiskefløde
2 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
3 - 4After Eight® breve
Dr. Oetker Black & Gold
frisk mynte

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Chokolademousse
Picture - Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
Picture - Dr. Oetker Vanilla Paste
Picture - Dr. Oetker Vanilla Paste
Picture - Dr. Oetker Black & Gold
1

Chokolade- og Baileys® Mousse

1 brevDr. Oetker Chokolademousse
2 ½ dlletmælk
½ dlBaileys®

Bland brevets indhold med mælk og Baileys®. Pisk kort med en håndmixer på laveste hastighed, derefter 3 minutter på højeste hastighed. Fordel moussen ligeligt imellem dessertglassene og sæt dem derefter i køleskabet i ca. 15 minutter.

2

Vanilje- og myntemousse

1 brevDr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
2 ½ dlletmælk
1 dlpiskefløde
3 tsk.Dr. Oetker Naturlig Pebermynte Aroma
1 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
8After Eight® breve

Bland brevets indhold med mælk, piskefløde, Naturlig Pebermynteekstrakt og Vanilla Paste. Pisk kort med en håndmixer på laveste hastighed, derefter 3 minutter på højeste hastighed til moussen er luftig. Hak After Eight® i små stykker og rør dem i moussen. 

Tag chokolademousserne ud af køleskabet. Fordel forsigtigt pebermyntemoussen oven på hver chokolademousse. Sæt dem tilbage i køleskabet i ca. 1 time.

3

Pynt

2 ½ dlpiskefløde
2 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
3 - 4After Eight® breve
Dr. Oetker Black & Gold
frisk mynte

Hæld piskefløde og vaniljesukker i en skål. Pisk fløden til en fast flødeskum og kom det i en sprøjtepose med en stjernetyl (fx. Dr. Oetker Stjernetyl ø 8 mm). Sprøjt små flødeskumstoppe på hver portion. 

Skær After Eight® diagonalt igennem og sæt et par stykker fast i flødeskummen. Pynt med Black & Gold krymmel og lidt frisk mynte.