Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Chokoladetærter - Liv Martines Økologiske

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Disse små økologiske chokoladetærter er perfekte til chokoladeelskeren. Sprødbagt mørdejsbund fyldt med chokolade ganache, pyntet med økogolisk krymmel.

about 3 - 4 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokoladetærter - Liv Martines Økologiske

Redskaber:

tærteform; ø 8 cm

Mørdej:

150 g økologisk hvedemel
50 g økologisk flormelis
75 g koldt smør i små tern
2 stk. økologiske æggeblommer

Mælkechokolade ganache:

130 ml økologisk piskefløde
200 g økologisk mælkechokolade

Marengs:

2 stk. økologiske æggehvider
150 g økologisk hvidt sukker
2 tsk. Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker

Pynt:

Dr. Oetker Økologisk Earthy Cocoa krymmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Mørdej

Rør mel, flormelis og smør sammen og tilsæt æggeblommerne. Saml dejen hurtigt i hånden og lad den hvile 30 minutter i køleskabet (fladt i en frysepose). Tænd ovnen på 180 °C almindelig ovn. Rul herefter dejen ud i en ca. 3 mm tyk plade mellem to stykker bagepapir, kom dejen i dine tærteforme og prik huller i bundene med en gaffel. Bag i 18-20 minutter til bundene er gyldne. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af.

2

Mælkechokolade ganache

Varm fløden op til lige under kogepunktet. Hæld det over chokoladen af to omgange og rør det sammen. Stavblend evt. massen til sidst for at få eventuelle luftbobler ud, og hæld herefter ganachen i tærteformene og stil dem på køl i et par timer.

3

Marengs

Pisk æggehviderne luftige. Bland sukker og vaniljesukker sammen og tilsæt lidt af gangen til æggehviderne. Pisk længe til marengsen er sej og uden sukkerkrystaller. Kom marengs i en sprøjtepose med den ønskede tyl (på billedet er der brugt en rosenblads tyl) og sprøjt langs kanten på din tærte og pynt med økologisk Earthy Cocoa krymmel, og voila - der er serveret. Velbekomme.

Næringsindhold til opskriften Chokoladetærter - Liv Martines Økologiske

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 5125kJ
1224kcal
1775kJ
424kcal
Fedt 61.68g 21.34g
Kulhydrat 143.52g 49.66g
Protein 13.85g 4.79g