Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Christoffers café gulerodskage

(0)
2 5 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Denne nemme café-gulerodskage stammer fra en hedengangen og legendarisk københavnsk café, hvor den blev solgt stykke for stykke i tusindvis over årene.

8 - 10 portioner

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Christoffers café gulerodskage

Redskaber:

Dr. Oetker Retro springform; ø 20 cm

Gulerodskage:

185 g sukker
1 ½ dl smagsneutral olie
2 stk. æg str. M/L
165 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
4 tsk. Dr. Oetker Kagekrydderi
1 knsp. salt
250 g revet gulerod
1 pose Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)

Flødeostcreme:

25 g smeltet smør
100 g flødeost naturel
250 g flormelis
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste

Pynt:

Dr. Oetker Økologisk Leafy Pear krymmel eller gulerodsstrimler i sukkerlage

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.

1

Gulerodskage

Rør sukker og olie sammen med et piskeris. Pisk æggene i.


Sigt hvedemel, bagepulver, Kagekrydderi og salt i en skål. Tilsæt æggeblandingen, revne gulerødder og hasselnøddeflager. Rør dejen sammen.


Beklæd bunden af en springform (ø 20 cm) med bagepapir og smør formen. Hæld dejen i formen. Bag kagen på næstnederste rille i ca. 50 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.


Stil kagen til afkøling.

2

Flødeostcreme

Smelt smørret og stil det til afkøling.



Pisk flødeost og flormelis sammen, tilsæt det afkølede smør og Vanilla Paste og pisk til blandingen er lys og luftig.


Fordel flødeostecremen jævnt over toppen af den afkølede kage. Sæt kagen på køl inden servering.

3

Pynt

Pynt med økologisk Leafy Pear krymmel eller lidt strimler af gulerod, vendt i en varm sukkerlage.

Næringsindhold til opskriften Christoffers café gulerodskage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2265 kJ
541 kcal
1520 kJ
363 kcal
Fedt 27.27 g 18.30 g
Kulhydrat 66.60 g 44.70 g
Protein 6.23 g 4.18 g