Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Citronfromage med citronsirup og citronpesto

Dessert til den søde tand.

about 4 portioner

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Citronfromage med citronsirup og citronpesto

Citronfromage:

1 brev Dr. Oetker Citronfromage
2,5 dl vand eller letmælk

Citronsirup:

1 dl citronsaft
revet skal fra 1 ubehandlet citron
75 g sukker

Citronpesto:

0,5 dl groft rørsukker
25 g Dr. Oetker Hakkede Mandler (½ pose)
revet skal fra 1 ubehandlet citron
0,25 bundter citronmelisse

Tilberedning

Tilberedning

1

Citronfromage

Hæld mælken i en skål med høje kanter. Tilsæt pulveret og pisk med en håndmixer først ved lav hastighed og derefter 3 minutter på høj hastighed. Kom den færdige fromage i små skåle beklædt med plastfolie og sæt dem i køleskabet i mindst 1 time.

2

Citronsirup

Kom citronsaft, citronskal og sukker i en gryde og lad det koge ind til en tynd sirup. Lad den derefter køle af.

3

Citronpesto

Findel sukker, mandler, citronskal og citronmelisse i en foodprocessor eller multihakker.

Vend citronfromagen ud på en tallerken, og drys med citronpesto. Dryp med citronsirup og servér straks.

Næringsindhold til opskriften Citronfromage med citronsirup og citronpesto

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1160kJ
277kcal
779kJ
186kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 0g 0g
Protein 0g 0g