Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Citronfromage med citronsirup og citronpesto

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Prøv at pift den klassiske citronfromage op med en frisk citronsirup og en sød "pesto" lavet på mandler og citronmelisse.

4 portioner

nem 35 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Citronfromage med citronsirup og citronpesto

Redskaber:

håndmixer
foodprocessor eller minihakker

Citronfromage:

1 brev Dr. Oetker Citronfromage
2 ½ dl vand eller letmælk

Citronsirup:

1 dl citronsaft
revet skal fra 1 ubehandlet citron
75 g sukker

Citronpesto:

½ dl groft rørsukker
½ pose Dr. Oetker Hakkede Mandler 25 g)
revet skal fra 1 ubehandlet citron
¼ bundt citronmelisse
citronmelisse til pynt

Tilberedning

Tilberedning

1

Citronfromage

Hæld vand eller mælk i en stor skål. Tilsæt indholdet fra et brev Citronfromage og pisk med en håndmixer først kort ved lav hastighed og derefter 3 minutter på høj hastighed. 


Fordel fromagen i fire små skåle eller forme beklædt med plastfolie og sæt dem i køleskabet i mindst 1 time.

2

Citronsirup

Kom citronsaft, citronskal og sukker i en gryde og lad det koge ind til en tynd sirup. Lad den derefter køle helt af.

3

Citronpesto

Kom sukker, mandler, citronskal og citronmelisse i en foodprocessor eller multihakker. Blend til det er findelt, tilsæt evt. lidt citronsaft eller vand, hvis det er svært at blende blandingen.


Befri forsigtigt citronfromagerne fra form og plastfolie og placer dem på desserttallerkener. Lige inden servering kommes en skefuld citronpesto på hver portion. Hæld derefter lidt citronsirup over og omkring fromagen og pynt med et blad frisk citronmelisse.

Tip

Prøv også at riste mandlerne på en tør pande eller i ovnen inden brug, dette fremhæver nøddesmagen. Sørg dog for at mandlerne er afkølet inden de bruges til pestoen.

Næringsindhold til opskriften Citronfromage med citronsirup og citronpesto

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1051 kJ
251 kcal
716 kJ
171 kcal
Fedt 5.01 g 3.41 g
Kulhydrat 49.35 g 33.57 g
Protein 1.97 g 1.34 g