til opskriften Citronfromage med syltede ananasstykker og ristede kokoschips
1 brev | Dr. Oetker Citronfromage |
2,5 dl | vand eller letmælk |
1 spsk. | ristede kokoschips |
1 | kvist frisk mynte |
125 g | frisk ananas |
2 spsk. | sukker |
0,5 tsk. | Dr. Oetker Vanilla Paste |
0,5 dl | vand |
Bland posens indhold med vand eller mælk. Pisk kort med en håndmixer på laveste hastighed, derefter 3 minutter på højeste hastighed. Fordel fromagen i 4 skåle og stil desserterne i køleskabet i min. 1 time.
Snit fileter af ananas og kom dem på en varm pande sammen med sukker, Vanilla Pasta og vand. Kog lagen ind til en coulis i ca. 2 min. Hæld blandingen i en skål og sæt den i køleskabet til afkøling.
Servér citronfromagen med de afkølede, syltede ananasstykker og dertilhørende coulis samt ristede kokoschips og mynteblade.
Per Portion / Styk | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energi |
666kJ 159kcal |
481kJ 115kcal |
Fedt | 4.13g | 3.00g |
Kulhydrat | 29.20g | 21.16g |
Protein | 1.06g | 0.77g |