Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Cupcakes med hvid chokolade og hindbærtopping

Kreative cupcakes, der smager fantastisk.

about 12 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Cupcakes med hvid chokolade og hindbærtopping

Redskaber:

sprøjtepose
stjernetyl
muffinforme

Kagedej:

125 g blødt smør
125 g sukker
3 æg str. M/L
100 g mandelmel
100 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
75 g finthakket hvid chokolade

Topping og pynt:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
2,5 dl letmælk
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Hindbærekstrakt
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C Varmluft eller 200 °C traditionel varme.

1

Kagedej

Pisk smør og sukker sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen og pisk min. 1 min. efter hvert æg. Tilsæt mandelmel, sigtet hvedemel og bagepulver og rør dejen godt. Vend til sidst hakket chokolade i dejen og fordel den i muffinforme.

Bag kagerne i 20-25 min. og afkøl dem derefter på en bagerist.

2

Topping og pynt

Bland brevet med Cake Mousse med mælk og hindbærekstrakt. Pisk kort med en håndmixer på laveste hastighed, derefter i 3 min. på højeste hastighed til moussen er luftig.

Fyld toppingen i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt roser på kagerne ved at holde sprøjteposen lodret og starte i midten af kagen og herefter bevæge tyllen langsomt rundt om den.

Pynt hver cupcake med en enkelt sølvperle.

Tip

På Dr. Oetkers hjemmeside kan du se en film om, hvordan man nemt laver de flotte kagemousse-roser (www.oetker.dk/dk-da/vores-produkter/dekoration/videoer.html).

Næringsindhold til opskriften Cupcakes med hvid chokolade og hindbærtopping

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1235kJ
295kcal
1763kJ
421kcal
Fedt 18.61g 26.59g
Kulhydrat 25.96g 37.08g
Protein 5.38g 7.69g