Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Den bedste karamel cheesecake| Bag live med Liv Martine

(0)
4 6 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Tryl den klassiske cheesecake om til en lækker cremet karamel cheesecake. Pyntet med de smukkeste "koraller" på toppen.

8 - 10 portioner

for let øvede 90 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Den bedste karamel cheesecake| Bag live med Liv Martine

Redskaber:

foodprocessor eller minihakker
Dr. Oetker Retro springform; ø 20 cm
kageplast
Dr. Oetker vinkelpalet - lille

Cheesecakebund:

100 g smeltet smør , saltet
200 g digestive kiks
85 g mini karameltern - gem lidt til pynt

Cheesecake-karamelcreme:

2 blade Dr. Oetker Økologisk Husblas
½ dl sødmælk
75 g Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
200 g flødeost , neutral
50 g flormelis
2 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
2 dl piskefløde

Karamelgelé:

3 blade Dr. Oetker Økologisk Husblas
2 dl koldt vand
100 g Dr. Oetker Toffee Dessertsauce

Spiselige koraller:

10 g hvedemel
80 g vand
25 g smagsneutral olie
1 - 2 tsk. Dr. Oetker Concentrated Violet Colour
Dr. Oetker Concentrated Blue Colour

Pynt:

50 g digestive kiks
friske brombær
friske blåbær
rød skovsyre
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Tilberedning

Tilberedning

Bag live med Oetker

Denne kage blev bagt af Liv Martine. Du kan se hele live udsendelsen på Youtube her: Den bedste karamelcheesecake | Bag live med Liv Martine

1

Cheesecakebund

Smelt smørret ved lav varme. Blend kiks og karameltern til mel i en foodprocessor. Gem 10-15 karameltern til pynten. Rør smør og kikseblanding sammen.




Beklæd en springform (ø 20 cm) med bagepapir i bunden og kageplast langs siderne. Fordel kiksemassen jævnt i bunden af formen, og pres det godt sammen. Stil bunden i fryseren imens ostecremen laves.

2

Cheesecake-karamelcreme

Udblød husblas i koldt vand i ca. 10 minutter. 



Rør sødmælk og Toffee Dessertsauce sammen i en lille gryde og opvarm til blandingen er smeltet sammen. Tag gryden af varmen, klem vandet fra husblassen og opløs det i den varme blanding, lad det derefter køle let af.



Rør flødeost, flormelis og Vanilla Paste sammen i en skål. Pisk fløde til en let flødeskum i en anden skål. 


Rør den let afkølede karamelmasse i flødeosten. Vend forsigtigt flødeskummen i ostemassen med en dejskraber. Smør ostecremen ovenpå kiksebunden. Glat ostecremen ud i et jævnt lag med en vinkelpalet. Stil kagen i fryseren så den kan sætte sig, imens geléen forberedes.

3

Karamelgelé

Udblød husblas i koldt vand i ca. 10 minutter. 


Hæld vand og karamelsauce i en lille gryde. Opvarm til karamelsaucen er opløst i vandet og blandingen er ensartet, tag gryden af varmen. Klem vandet fra husblas og opløs den i den varme blanding. Sæt skålen i fryseren i ca. 10 minutter. Temperaturen skal falde til den er fingervarm, omkring 35 °C.


Tag kagen ud af fryseren. Hæld den afkølede karamelgelé forsigtigt over kagen ved at lade den glide ned ad en ske, der vender med buen opad. Sæt kagen tilbage i fryseren i ca. 10 minutter til geléen har sat sig.

4

Spiselige koraller

Rør hvedemel, vand og olie, sammen i en skål. Tilsæt Concentrated Violet Colour for at farve blandingen lilla og derefter lidt Concentrated Blue Colour for at "ramme" blåbærrenes farve. 


Hæld halvdelen af dejen ud på en varm pande, og bag ved jævn varme. Korallen er færdige når olien ikke sprutter længere, den må ikke blive brun. Tag forsigtigt korallen af panden. Placer den på et stykke køkkenrulle. Tilbered den resterende dej på samme måde. Lad korallerne køle helt af og bræk dem forsigtigt i mindre stykker.

5

Pynt

Befri kagen fra formen og fjern forsigtigt kageplasten.


Pynt kagen med knuste kiks drysset i en halvmåne på toppen af kagen. Placer derefter brombær, blåbær, skovsyre, de små karameltern (der blev taget fra da bunden blev lavet) og Chocolate Silver Pearls ovenpå kiksekrummerne. Placer til sidst forsigtigt de spiselige koraller på kagen.

Næringsindhold til opskriften Den bedste karamel cheesecake| Bag live med Liv Martine

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2202 kJ
526 kcal
1394 kJ
333 kcal
Fedt 34.82 g 22.04 g
Kulhydrat 48.06 g 30.42 g
Protein 6.15 g 3.89 g