Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Drømmesmåkager - uden gluten og laktose

Super nemme og smagfulde småkager med vanilje og mandler. Bagt helt uden gluten og laktose.

30 - 40 stk.

nem 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Drømmesmåkager - uden gluten og laktose

Småkagedejen:

100 g laktosefri smør
250 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 dl smagsneutral olie
1 tsk. Dr. Oetker Hjortetaksalt
140 g rismel
2 poser Dr. Oetker Mandelmel (100 g)
20 Dr. Oetker Smuttede Mandler

Tilberedning

Tilberedning

1

Småkagedejen

Rør smør, sukker og vaniljesukker blødt. Tilsæt olien lidt ad gangen. Bland hjortetaksalt og rismel i en skål og sigt det i dejen, tilsæt mandelmel og rør det hele sammen til en sammenhængende dej. Lad dejen hvile ½-1 time i køleskabet.


Tænd ovnen på 150 °C traditionel varme.


Halvér mandlerne på langs. Form forsigtigt dejen til kugler på størrelse med en valnød, da dejen er lidt porøs. Læg kuglerne på bageplader med bagepapir. Sørg for at der er plads mellem kagerne, da de flyder ud. Tryk kuglerne lidt flade og tryk en halv mandel fast i hver kage.


Bag kagerne, en plade af gangen, midt i ovnen i 18-22 min. Afkøl kagerne på en bagerist.

Næringsindhold til opskriften Drømmesmåkager - uden gluten og laktose

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 469kJ
112kcal
2244kJ
536kcal
Fedt 7.03g 33.50g
Kulhydrat 10.84g 51.60g
Protein 0.99g 4.71g