Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Drømmesmåkager - uden gluten og laktose

Hjemmebag, der vækker glæde.

30 - 40 stk.

nem 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Drømmesmåkager - uden gluten og laktose

Småkagedejen:

100 g laktosefri smør
250 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 dl rapsolie (eller anden olie med neutral smag)
1 tsk. Dr. Oetker Hjortetaksalt
140 g rismel
100 g mandelmel
20 Dr. Oetker Smuttede Mandler , smuttede

Tilberedning

Tilberedning

1

Småkagedejen

Rør smør, sukker og vaniljesukker blødt. Tilsæt olien lidt ad gangen. Bland hjortetaksalt og rismel i en skål og sigt det i dejen, tilsæt mandelmel og rør det hele sammen til en sammenhængende dej. Lad dejen hvile ½-1 time i køleskabet.

2

Tænd ovnen på 150° C traditionel varme.

3

Halver mandlerne på langs. Form forsigtigt dejen til kugler på størrelse med en valnød, da dejen er lidt porøs. Læg kuglerne på bageplader med bagepapir. Sørg for at der er plads mellem kagerne, da de flyder ud. Tryk kuglerne lidt flade og tryk en halv mandel fast i hver kage.

4

Bag kagerne, en plade af gangen, midt i ovnen i 18-22 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.