Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Drømmesmåkager - uden gluten og laktose

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Super nemme og smagfulde småkager med vanilje og mandler. Bagt helt uden gluten og laktose.

30 - 40 stk.

nem 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Drømmesmåkager - uden gluten og laktose

Småkagedejen:

100 g laktosefri smør
250 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 dl smagsneutral olie
1 tsk. Dr. Oetker Hjortetaksalt
140 g rismel
2 poser Dr. Oetker Mandelmel (100 g)
20 Dr. Oetker Smuttede Mandler

Tilberedning

Tilberedning

1

Småkagedejen

Rør smør, sukker og vaniljesukker blødt. Tilsæt olien lidt ad gangen. Bland hjortetaksalt og rismel i en skål og sigt det i dejen, tilsæt mandelmel og rør det hele sammen til en sammenhængende dej. Lad dejen hvile ½-1 time i køleskabet.


Tænd ovnen på 150 °C traditionel varme.


Halvér mandlerne på langs. Form forsigtigt dejen til kugler på størrelse med en valnød, da dejen er lidt porøs. Læg kuglerne på bageplader med bagepapir. Sørg for at der er plads mellem kagerne, da de flyder ud. Tryk kuglerne lidt flade og tryk en halv mandel fast i hver kage.


Bag kagerne, en plade af gangen, midt i ovnen i 18-22 min. Afkøl kagerne på en bagerist.

Næringsindhold til opskriften Drømmesmåkager - uden gluten og laktose

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 473 kJ
113 kcal
2244 kJ
536 kcal
Fedt 7.05 g 33.58 g
Kulhydrat 10.85 g 51.65 g
Protein 0.99 g 4.73 g