Flag

Edderkoppe-cupcakes

12 - 15 stk.
Nem
135 minutter
Lækre chokoladekager pyntet som edderkopper, perfekt til at fejre en (u)hyggelig Halloween, og så er de sjove at lave sammen med børnene.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
muffinforme
håndmixer

Ingredienser

Chokolademuffins
2æg str. M/L
180 gsukker
250 ghvedemel
2 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
2 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
3 spsk.kakao
¼ tsk.fint salt
2 dlmælk
1 dlsmagsneutral olie (fx. solsikkeolie)
Chokolade creamcheese frosting
100 gmørk chokolade
200 gflødeost (fx. Philadelphia eller mascarpone)
1 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
100 gflormelis
1 dåseDr. Oetker Black & Gold - sorte krymmel
Lakridssnørebånd
Dr. Oetker Writing Icing Decór
Dr. Oetker Silver Pearls

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Picture - Dr. Oetker Black & Gold - sorte krymmel
Picture - Dr. Oetker Writing Icing Decór
Picture - Dr. Oetker Silver Pearls

Tænd ovnen på 200° C traditionel varme.

1

Chokolademuffins

2æg str. M/L
180 gsukker
250 ghvedemel
2 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
2 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
3 spsk.kakao
¼ tsk.fint salt
2 dlmælk
1 dlsmagsneutral olie (fx. solsikkeolie)

Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Sigt mel, bagepulver, vaniljesukker, kakao og salt sammen og vend det i æggemassen skiftevis med mælk og olie. Vend dejen godt sammen og fordel den i muffinforme.

Bag kagerne i 18-20 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.

Bagetid: 18 - 20 Minutes

2

Chokolade creamcheese frosting

100 gmørk chokolade
200 gflødeost (fx. Philadelphia eller mascarpone)
1 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
100 gflormelis
1 dåseDr. Oetker Black & Gold - sorte krymmel
Lakridssnørebånd
Dr. Oetker Writing Icing Decór
Dr. Oetker Silver Pearls

Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovn, lad den køle af. 

Pisk flødeost, vaniljesukker og flormelis med en håndmixer til det er luftig, tilsæt den smeltede og afkølede chokolade og pisk det godt sammen til det er let og luftig.

Smør frostingen ud i på hver af de afkølede kager, så de bliver lidt runde i formen og dyp dem i den sorte krymmel i Black & Gold krymmel, så de er helt dækkede. Stik lakridssnører i som ben og kom rød Writing Icing Decór og Chocoloate Silver Pearls på som øjne.


Tip

Hvis du vil være sikker på at dine cupcakes ikke flyder ud så læg muffinformene dobbelt, eller kom dem i en muffinform af metal, på den måde bliver siderne på dine cupcakes mere lige.