Flag

Festlige jordbær dyppet i chokolade og krymmel

about 500 g
Nem
35 minutter
Jordbær dyppet i chokolade og krymmel er en sand klassiker, der er nem og lækker. Servér til både studenterfest, fødselsdag eller andre festlige stunder.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Chokoladeovertræk
Dr. Oetker Birthday Mix
400 - 500 gjordbær
100 ghvid kogechokolade eller chokoladeknapper
100 gmørk kogechokolade eller chokoladeknapper

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Birthday Mix
1

Forberedelse

400 - 500 gjordbær
Dr. Oetker Birthday Mix

Find to små skåle frem. Hæld den hvide krymmel i den ene skål og den multifarvede krymmel i den anden skål.


Skyl jordbær og tør dem grundigt. 

2

Chokoladeovertræk

100 ghvid kogechokolade eller chokoladeknapper
100 gmørk kogechokolade eller chokoladeknapper

Hak både den hvide og mørke chokolade fint. 


Smelt chokoladen i hver sin skål over et vandbad eller i mikroovnen. I mikroovnen opvarmes chokoladen i 5-10 sekunder ad gangen indtil den er næsten helt smeltet, rør rundt indtil resten smelter af varmen fra skålen. Hvis det ikke smelter kommes skålen kort i mikroovnen igen.

Dyp halvdelen af de skyllede jordbær i den hvide chokolade og bagefter i den multifarvede krymmel. 

Dyp resten af jordbærrene i den mørke chokolade og bagefter i den hvide krymmel. Lad de overtrukne jordbær tørre på et fad eller et stykke bagepapir til chokoladen har sat sig.


Tips

Brug lige den krymmel du bedst kan lide og som du synes ser flottest ud.


Hvis du vil være helt sikker på at din chokolade bliver korrekt tempereret, kan du her læse alle vores tips og tricks om chokoladetemperering.