Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Fransk nougat med ristede mandler og cocktailbær

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Den klassiske franske nougat er en lækker konfekt. Prøv også at pakke stykkerne flot ind og så har du en fin lille værtindegave.

ca. 20 stk.

for let øvede 60 Minutter iconlaktosefrei26x26png Laktosefri iconglutenfrei26x26png Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Fransk nougat med ristede mandler og cocktailbær

Redskaber:

sukkertermometer
standmixer eller håndmixer
Dr. Oetker rektangulær springform 28 x 18 cm

Fransk nougat med ristede mandler og cocktailbær:

2 poser Dr. Oetker Mandelflager (100 g)
250 g sukker
125 g Dr. Oetker Flydende Glukose
125 g flydende honning
2 æggehvider , stuetempererede
1 bakke Dr. Oetker Blandede Cocktailbær (100g)
flormelis , til drys

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 140 °C almindelig ovn.

1

Fransk nougat med ristede mandler og cocktailbær

Fordel mandelflagerne på en bageplade med bagepapir og rist dem midt i ovnen i 7-10 minutter eller til de er gyldne.

Bland sukker, glukosesirup og honning i en kasserolle. Lad det koge indtil blandingen når en temperatur på 140 °C. Rør af og til i blandingen.

Pisk æggehviderne i en skål ved høj hastighed til de er stive. Hæld den varme sukkerlage i æggehviderne, i en tynd stråle under konstant piskning, undgå at ramme piskeriset. Det er nemmest med en standmixer, men en håndmixer kan godt bruges. Pisk ved lav hastighed til blandingen er en blød marengs. Fortsæt med at piske i ca. 10 minutter ved lav hastighed til massen bliver lysere og får en mere luftig konsistens. 

Rør forsigtigt mandelflager og cocktailbær (hak evt. coktailbærrene groft) ind i massen, så det bliver jævnt fordelt. 

Sigt flormelis ud over et stykke bagepapir på en bageplade, hæld nougaten ud på papiret og form massen til en firkant. Eller brug en bradepande eller rektangulær springform (28 x 18 cm) foret med bagepapir og drysset med flormelis. Sigt lidt flormelis ud over nougaten, læg et stykke bagepapir over og tryk massen, så overfladen bliver jævn. 

Sæt nougaten på køl i ca. 1 time. Skær den derefter ud i mundrette stykker.

Tip

Opbevar den franske nougat ved stuetemperatur i en lufttæt beholder.

Næringsindhold til opskriften Fransk nougat med ristede mandler og cocktailbær

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 578 kJ
138 kcal
1524 kJ
364 kcal
Fedt 2.70 g 7.11 g
Kulhydrat 26.86 g 70.68 g
Protein 1.20 g 3.17 g