Tag æggehviderne ud af køleskabet 1 time før tilberedning.
Pisk æggehvider luftige.Tilsæt sukker og pisk igen, til hviderne er stive. Bland mandelmel og flormelis sammen i en skål og vend blandingen i æggehviderne. Slå en anelse af luften ud af hviderne, indtil massen er ensartet.Vend til sidst konditorfarve i makronmassen, så den får den ønskede farve. Hvis der ønskes makroner i forskellige farver opdeles massen afhængigt af, hvor man farver der ønskes. Tilføj konditorfarve.
Kom makronmassen i en eller flere sprøjteposer med en 10 mm tylle, eller brug en plasticpose og klip et hul på 10 mm i diameter. Sprøjt makronerne ud til små runde kager på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad makronmassen tørre mindst 20 min. inden bagning.
Tænd ovnen på 160 °C varmluft.
Bag makronerne i 15-20 min. Lad makronerne hvile et par minutter, før de pilles af bagepapiret og sættes til afkøling på bageristen.
Bagetid: 15 - 20 Minutes
Bland posens indhold med letmælk. Pisk med en håndmixer først ved lav hastighed i 1 min. herefter i 4 min. ved høj hastighed. Kom kagemousse på halvdelen af makronerne. Læg dem sammen og server.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Lagkager og roulader
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Forb. :140 minutterSvær20 - 25 stk.