Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Halloween græskar cupcakes

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Disse lækre krydrede græskarcupcakes bliver ekstra fine, når de toppes med pumpkin spice frosting, som endda kan ligne et græskar. Perfekt til Halloween.

20 - 24 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Halloween græskar cupcakes

Redskaber:

muffinforme
sprøjteposer
stor stjernetyl

Kagedejen:

200 g græskar
325 g hvedemel
1 spsk. Dr. Oetker Kagekrydderi - svarende til 3 tsk.
½ tsk. fint salt
1 spsk. Dr. Oetker Bagepulver - svarende til 3 tsk.
½ tsk. Dr. Oetker Natron
110 g blødt smør
210 g sukker
50 g brun farin
2 stk. æg str. M/L
1 ¾ dl letmælk

Pumpkin spice frosting:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
2 ½ dl letmælk
1 tsk. Dr. Oetker Kagekrydderi
1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Green Colour
3 - 4 tsk. Dr. Oetker Concentrated Orange Colour

Pynt:

10 - 12 stk. saltstænger

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 190 °C traditionel varme.

1

Dejen

Skær græskar i små tern og kog dem møre med lidt vand i ca. 10 minutter. Hæld det meste vand fra og mos til puré.

Bland mel, kagekrydderi, salt, bagepulver og natron sammen i en stor skål, og rør blandingen sammen med et piskeris så klumper undgåes.

I en anden skål piskes smør, sukker og farin lyst og luftigt med en håndmikser. Tilsæt æggene et af gangen, og pisk godt imellem hvert æg.

Hæld melblanding, græskarpuré og mælk i skålen og vend dejen sammen med en dejskraber, til den lige akkurat er samlet. Fordel dejen i muffinforme og bag dem i ovnen ved 190 °C i ca. 25 minutter. Mærk efter med et træspyd om dejen er færdigbagt, når pinden kommer ren ud af kagen er den færdigbagt. Stil kagerne til afkøling.

Pumpkin spice frosting

Bland et brev Cake Mousse med kagekrydderi og mælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig.

Tag 2-3bstore spiseskefulde frosting fra, farv den grøn og fyld i en sprøjtepose uden tyl.

Farv resten af frostingen med den orange farve. Du kan også vælge at farve frostingen med gul farve, og tilsætte rød derefter, lidt efter lidt, indtil den er orange. 
Fyld i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjt på kagerne i et cirkelmønster, startende udefra og ind.

Isæt halve saltstænger i midten af cupcaken. Klip et lille hul i spidsen af sprøjteposen med den grønne frosting, og dekorer med grønne græskar-"stængler".

Næringsindhold til opskriften Halloween græskar cupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 858 kJ
205 kcal
1101 kJ
263 kcal
Fedt 7.38 g 9.46 g
Kulhydrat 28.72 g 36.82 g
Protein 3.69 g 4.73 g