Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Halloween græskar cupcakes

Disse lækre krydrede græskarcupcakes bliver ekstra fine, når de toppes med pumpkin spice frosting, som endda kan ligne et græskar. Perfekt til Halloween.

20 - 24 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Halloween græskar cupcakes

Redskaber:

muffinforme
sprøjteposer
stor stjernetyl

Kagedejen:

200 g græskar
325 g hvedemel
1 spsk. Dr. Oetker Kagekrydderi - svarende til 3 tsk.
0,5 tsk. fint salt
1 spsk. Dr. Oetker Bagepulver - svarende til 3 tsk.
0,5 tsk. Dr. Oetker Natron
110 g blødt smør
210 g sukker
50 g brun farin
2 stk. æg str. M/L
1,75 dl letmælk

Pumpkin spice frosting:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
2,5 dl letmælk
1 tsk. Dr. Oetker Kagekrydderi
1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Green Colour
2 - 3 tsk. Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour
0,5 - 1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Red Colour

Pynt:

10 - 12 stk. saltstænger

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 190 °C traditionel varme.

1

Dejen

Skær græskar i små tern og kog dem møre med lidt vand i ca. 10 minutter. Hæld det meste vand fra og mos til puré.

Bland mel, kagekrydderi, salt, bagepulver og natron sammen i en stor skål, og rør blandingen sammen med et piskeris så klumper undgåes.

I en anden skål piskes smør, sukker og farin lyst og luftigt med en håndmikser. Tilsæt æggene et af gangen, og pisk godt imellem hvert æg.

Hæld melblanding, græskarpuré og mælk i skålen og vend dejen sammen med en dejskraber, til den lige akkurat er samlet. Fordel dejen i muffinforme og bag dem i ovnen ved 190 °C i ca. 25 minutter. Mærk efter med et træspyd om dejen er færdigbagt, når pinden kommer ren ud af kagen er den færdigbagt. Stil kagerne til afkøling.

Pumpkin spice frosting

Bland et brev Cake Mousse med kagekrydderi og mælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig.

Tag 2-3 store spiseskefulde frosting fra, farv den grøn og fyld i en sprøjtepose uden tyl.

Farv resten af frostingen med gul farve, og tilsæt derefter rød, lidt efter lidt, indtil den er orange. Fyld i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjt på kagerne i et cirkelmønster, startende udefra og ind.

Isæt halve saltstænger i midten af cupcaken. Klip et lille hul i spidsen af sprøjteposen med den grønne frosting, og dekorer med grønne græskar-"stængler".

Dr. Oetker tilbagekalder Chocolate Silver Pearls med udeklareret indhold af mælkeprotein

Der er desværre fundet indhold af mælkeprotein i dekorationsproduktet, hvilket ikke fremgår af etiketten. Det kan således fremkalde en allergisk reaktion hos forbrugere, der lider af mælkeallergi. Alle andre kan trygt spise sølvperlerne.

Sølvperlerne er blevet solgt siden primo 2018 i Meny, Spar, Kvickly, SuperBrugsen, DagligBrugsen, Liva, Løvbjerg og enkelte små supermarkedskæder samt Dr. Oetker Kagerullen i Tivoli og online på Bagetid.dk, Abashop.dk.

EAN kode 701073061060

Alle batchkoder og holdbarhedsdatoer er desværre forkert mærket.

 

Hvis man har mælkeallergi kan man returnere produktet ved at kontakte os på følgende telefon og email.