Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Halloween græskar cupcakes

Disse lækre krydrede græskarcupcakes bliver ekstra fine, når de toppes med pumpkin spice frosting, som endda kan ligne et græskar. Perfekt til Halloween.

20 - 24 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Halloween græskar cupcakes

Redskaber:

muffinforme
sprøjteposer
stor stjernetyl

Kagedejen:

200 g græskar
325 g hvedemel
1 spsk. Dr. Oetker Kagekrydderi - svarende til 3 tsk.
0,5 tsk. fint salt
1 spsk. Dr. Oetker Bagepulver - svarende til 3 tsk.
0,5 tsk. Dr. Oetker Natron
110 g blødt smør
210 g sukker
50 g brun farin
2 stk. æg str. M/L
1,75 dl letmælk

Pumpkin spice frosting:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
2,5 dl letmælk
1 tsk. Dr. Oetker Kagekrydderi
1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Green Colour
3 - 4 tsk. Dr. Oetker Concentrated Orange Colour

Pynt:

10 - 12 stk. saltstænger

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 190 °C traditionel varme.

1

Dejen

Skær græskar i små tern og kog dem møre med lidt vand i ca. 10 minutter. Hæld det meste vand fra og mos til puré.

Bland mel, kagekrydderi, salt, bagepulver og natron sammen i en stor skål, og rør blandingen sammen med et piskeris så klumper undgåes.

I en anden skål piskes smør, sukker og farin lyst og luftigt med en håndmikser. Tilsæt æggene et af gangen, og pisk godt imellem hvert æg.

Hæld melblanding, græskarpuré og mælk i skålen og vend dejen sammen med en dejskraber, til den lige akkurat er samlet. Fordel dejen i muffinforme og bag dem i ovnen ved 190 °C i ca. 25 minutter. Mærk efter med et træspyd om dejen er færdigbagt, når pinden kommer ren ud af kagen er den færdigbagt. Stil kagerne til afkøling.

Pumpkin spice frosting

Bland et brev Cake Mousse med kagekrydderi og mælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig.

Tag 2-3bstore spiseskefulde frosting fra, farv den grøn og fyld i en sprøjtepose uden tyl.

Farv resten af frostingen med den orange farve. Du kan også vælge at farve frostingen med gul farve, og tilsætte rød derefter, lidt efter lidt, indtil den er orange. 
Fyld i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjt på kagerne i et cirkelmønster, startende udefra og ind.

Isæt halve saltstænger i midten af cupcaken. Klip et lille hul i spidsen af sprøjteposen med den grønne frosting, og dekorer med grønne græskar-"stængler".

Næringsindhold til opskriften Halloween græskar cupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 829kJ
198kcal
1386kJ
331kcal
Fedt 7.09g 11.82g
Kulhydrat 30.47g 50.78g
Protein 2.96g 4.94g