Flag

Halloween græskar cupcakes

20 - 24 stk.
Middelsvær
90 minutter
Disse lækre krydrede græskarcupcakes bliver ekstra fine, når de toppes med pumpkin spice frosting, som endda kan ligne et græskar. Perfekt til Halloween.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
muffinforme
sprøjteposer
stor stjernetyl

Ingredienser

Kagedejen
200 ggræskar
325 ghvedemel
½ tsk.fint salt
1 spsk.Dr. Oetker Bagepulver - svarende til 3 tsk.
½ tsk.Dr. Oetker Natron
110 gblødt smør
210 gsukker
50 gbrun farin
2 stk.æg str. M/L
1 ¾ dlletmælk
2 tsk.stødt kanel
½ tsk.stødt ingefær
½ tsk.allehånde
Pumpkin frosting
1 brevDr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
2 ½ dlletmælk
1 tsk.Dr. Oetker Concentrated Green Colour
3 - 4 tsk.Dr. Oetker Concentrated Orange Colour
Pynt
10 - 12 stk.saltstænger

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bagepulver - svarende til 3 tsk.
Picture - Dr. Oetker Natron
Picture - Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
Picture - Dr. Oetker Concentrated Green Colour
Picture - Dr. Oetker Concentrated Orange Colour

Tænd ovnen på 190 °C traditionel varme.

1

Dejen

200 ggræskar
325 ghvedemel
½ tsk.fint salt
1 spsk.Dr. Oetker Bagepulver svarende til 3 tsk.
½ tsk.Dr. Oetker Natron
110 gblødt smør
210 gsukker
50 gbrun farin
2æg str. M/L
1 ¾ dlletmælk
2 tsk.stødt kanel
½ tsk.stødt ingefær
½ tsk.allehånde

Skær græskar i små tern og kog dem møre med lidt vand i ca. 10 minutter. Hæld det meste vand fra og mos til puré.


Bland mel, krydderier, salt, bagepulver og natron sammen i en stor skål, og rør blandingen sammen med et piskeris så klumper undgåes.


I en anden skål piskes smør, sukker og farin lyst og luftigt med en håndmikser. Tilsæt æggene et af gangen, og pisk godt imellem hvert æg.


Hæld melblanding, græskarpuré og mælk i skålen og vend dejen sammen med en dejskraber, til den lige akkurat er samlet. Fordel dejen i muffinforme og bag dem i ovnen ved 190 °C i ca. 25 minutter. Mærk efter med et træspyd om dejen er færdigbagt, når pinden kommer ren ud af kagen er den færdigbagt. Stil kagerne til afkøling.

Bagetid: about 25 Minutes


Pumpkin frosting

Pisk mælk og Cake Mousse med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig.


Tag 2-3 store spiseskefulde frosting fra, farv den grøn og fyld i en sprøjtepose uden tyl.


Farv resten af frostingen med den orange farve. Du kan også vælge at farve frostingen med gul farve, og tilsætte rød derefter, lidt efter lidt, indtil den er orange. 
Fyld i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjt på kagerne i et cirkelmønster, startende udefra og ind.


Isæt halve saltstænger i midten af cupcaken. Klip et lille hul i spidsen af sprøjteposen med den grønne frosting, og dekorer med grønne græskar-"stængler".