Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Havfrue cupcakes | Kreahjørnet

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Pynt cupcakes med havfruehaler og Ocean Mix krymmel for at få de perfekte cupcakes til den næste temafest. Find skabeloner til havfruehalerne i opskriften.

10 - 12 stk.

for let øvede 70 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Havfrue cupcakes | Kreahjørnet

Redskaber:

muffinforme
ca. 2 sprøjteposer
stor stjernetyl
rund tyl
ca. 10 - 12 tandstikker
skabelon

Kagedej:

120 g blødt smør
130 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 æg str. M/L
230 g hvedemel
1 knsp. salt
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 dl letmælk

Havfruehaler i chokolade:

150 g hvid kogechokolade eller chokoladeknapper - NB: Læs tip om farvning af hvid chokolade
Dr. Oetker Concentrated Blue Colour
Dr. Oetker Concentrated Violet Colour

Kagetopping:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
2 ½ dl letmælk
Dr. Oetker Concentrated Blue Colour
Dr. Oetker Concentrated Violet Colour

Pynt:

Dr. Oetker Ocean Mix
Download til opskrift

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.

2

Kagedej

Pisk smør, sukker og vaniljesukker skummende hvidt. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk godt. Tilsæt evt. en lille smule af melet, hvis massen skiller. Sigt hvedemel, salt og bagepulver og bland det i dejen skiftevis med mælken.

Fordel dejen i muffinsformene. Bag kagerne midt i ovnen i 20-25 minutter eller til at en tandstik kan stikkes i uden dej hænger ved. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.

3

Pynt

Smelt chokoladen enten forsigtigt i en mikroovn eller over vandbad. Farv chokoladen i hver sin skål med Concentrated Blue Colour og Concentrated Violet Colour. Kom chokoladen i hver sin sprøjtepose. Læg plastik eller bagepapir ovenpå skabelonen. Klip et lille hul i sprøjteposen og sprøjt halerne. Du kan med fordel bruge en tandstik til at fordele chokoladen lidt. Sæt tandstik i halerne. Kom dem på køl eller frost, indtil de er helt stivnede.

Tip til farvning af hvid chokolade

Ikke alle typer af chokoladeknapper tager lige godt imod farve. Nogen typer bliver meget tykke, især hvis du bruger meget farve. Derfor er det en god idé at lave en lille test for at se om chokoladen kan farves, inden man tilsætter farve til al chokoladen. Vi anbefaler Odenses hvide blokchokolade til indfarvning med Concentrated Colours.

4

Kagetopping

Bland brevets indhold med letmælken. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i ca. 3 minutter ved høj hastighed. Moussen skal ikke være alt for stiv. Farv halvdelen af moussen med Concentrated Violet Colour og kom det i en sprøjtepose med en rund tyl. Farv den anden halvdel med Concentrated Blue Colour og kom det i en sprøjtepose med en stjernetyl.

Sprøjt mousse langs kanten af kagerne med den runde sprøjtetyl. Dyp kagerne i Ocean Mix krymmel. Sprøjt en top med stjernetyllen. Pynt til sidst med havfruehalerne.

Næringsindhold til opskriften Havfrue cupcakes | Kreahjørnet

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1537 kJ
367 kcal
1323 kJ
316 kcal
Fedt 16.58 g 14.29 g
Kulhydrat 44.02 g 37.95 g
Protein 6.08 g 5.24 g