Flag

Hindbær-mandelkager

15 - 20 stk.
Nem
60 minutter
Fine og lækre mandelkager med friske hindbær. De er nemme at bage og passer perfekt til sommerdagene eller enhver festlig lejlighed året rundt.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer
linseform; ø 7 cm

Ingredienser

Dejen
175 gsmør
6æggehvider str. M/L (2 dl)
200 gflormelis
150 gDr. Oetker Mandelmel
75 ghvedemel
125 ghindbær (friske)
Pynt
Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Mandelmel
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1

Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.

2

Dejen

75 ghvedemel
125 ghindbær (friske)
175 gsmør
6æggehvider str. M/L (2 dl)
200 gflormelis
150 gDr. Oetker Mandelmel

Smelt smørret ved svag varme. Pisk æggehvider, flormelis og mandelmel cremet og let skummende. Vend sigtet mel og smeltet smør i dejen og fordel den i 20 små linseforme.


Drys med hindbær og bag kagerne i 12-15 min. Afkøl kagerne på en bagerist.

Bagetid: 12 - 15 Minutes

3

Pynt

Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje

Drys kagerne med vaniljesukker lige inden servering.


Tip

Erstat hindbærrene med f.eks. andre bær, ferskenskiver eller fintsnittede rabarber vendt i lidt sukker.