Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Hindbærcupcakes med hvid chokolade

Kreative cupcakes, der smager fantastisk.

14 - 16 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hindbærcupcakes med hvid chokolade

Kagedej:

250 g blødt smør
250 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
4 æg str. M/L
300 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
100 g hakket, hvid chokolade
100 g friske eller frosne hindbær
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Hindbærekstrakt

Topping og pynt:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
2,5 dl letmælk
3 tsk. Dr. Oetker Naturlig Hindbærekstrakt
Dr. Oetker Økologisk Bloomy Blackcurrant krymmel

Redskaber:

muffinforme
sprøjtepose
stjernetyl

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 °C varmluft.

1

Kagedej

Pisk smør, sukker og vaniljeekstrakt sammen i en skål. Pisk æggene i ét ad gangen. Rør sigtet hvedemel og bagepulver i æggemassen. Tilsæt chokolade, hindbær og hindbærekstrakt og rør dejen forsigtigt sammen. Fordel dejen i muffinforme.

Bag kagerne 20-25 min. Afkøl kagerne på en bagerist.

2

Topping og pynt

Bland indholdet af brevet med Cake Mousse sammen med mælk og hindbærekstrakt. Pisk kort med en håndmixer på laveste hastighed, derefter 3 minutter på højeste hastighed til toppingen er luftig. Fyld toppingen i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt den på kagerne. Pynt med krymmel.

Tips og tricks

Hindbær-cupcakes kan også laves som minimuffins. Fordel blot dejen i 30-36 miniforme og bag dem i 14-16 minutter.

Næringsindhold til opskriften Hindbærcupcakes med hvid chokolade

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1491kJ
356kcal
1587kJ
379kcal
Fedt 19.29g 20.52g
Kulhydrat 40.28g 42.85g
Protein 5.15g 5.48g