COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Opskrift: Hindbærtærte á l'Annette

(4)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Lækkert hjemmebag, der vækker glæde.

10 - 12 portioner

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hindbærtærte á l'Annette

Tærteform; Ø 24 cm

Mørdej:

½ Dr. Oetker Madagascar Bourbon Vaniljestang
100 g flormelis
200 g hvedemel
125 g koldt smør i tern
1 æg str. S/M

Fyld:

250 g friske eller frosne hindbær
250 g revet marcipan
250 g sukker
4 æggehvider str. M/L

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 175° C traditionel varme.

2

Mørdej

Gnid vaniljekornene ud i lidt af flormelissen. Kom det i en skål sammen med sigtet hvedemel og resten af flormelissen. Smuldr smørret i melblandingen til konsistensen er som rasp og saml dejen hurtigt med æg.

Gem 1/3 af dejen til gitter. Rul resten af dejen ud og læg den i en smurt tærteform.

3

Fyld

Fordel hindbærrene oven på tærtebunden. Bland marcipanen sammen med sukker og æggehvider og rør til massen er jævn. Fordel massen ovenpå hindbærrene og slut af med at lave et gitter af resten af dejen.

Bag hindbærtærten midt i ovnen i 35-40 minutter til den er gyldenbrun. Server den lune tærte med cremefraiche eller flødeskum.

Opskriften er tilføjet af Annette fra Hobro via Kagerullen.

Hindbærtærte a la Annette er min yndlingskage fordi: "Alle kan lide den, og den nem at lave. Intet går galt."

Næringsindhold til opskriften Hindbærtærte á l'Annette

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 1148kJ
274kcal
1352kJ
323kcal
Fedt 9.7g 11g
Kulhydrat 42g 50g
Protein 3.8g 4.4g