Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Hjemmelavede Fuldkorns-kammerjunkere

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Sommer, koldskål og kammerjunkere hører bare sammen. Prøv denne lækre hjemmelavet version med fuldkorn.

90 - 100 stk.

nem 50 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hjemmelavede Fuldkorns-kammerjunkere

Fuldkorns-kammerjunkere:

100 g fuldkornshvedemel
150 g hvedemel
85 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
85 g koldt smør
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
1 æg str. M/L
½ dl mælk

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 200° C traditionel varme.

1

Fuldkornskammerjunker

Bland fuldkornshvedemel, almindeligt hvedemel, sukker og Vaniljesukker i en skål. Tilsæt smør og smulder det i melet til konsistensen er som rasp. Tilsæt Naturlig Citronekstrakt og æg. Saml dejen med mælk, hold evt. lidt mælk tilbage, dejen skal ikke være alt for klistret.


Tril 45-50 kugler (på ca. 10 g) og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Tryk dem en anelse flade.


Bag dem i 7-8 minutter til de er faste, men stadig lyse.


Lad dem køle af et par minutter. Skær småkagerne over på midten imens de stadig er varme. Brug en skarp kniv eller en savtakket kniv. Kom kammerjunkerne på en bageplade med skæresiden opad.


Bag kammerjunkerne i yderligere 6-8 minutter til de er gyldne i kanten. Afkøl dem på en bagerist.

Tip

Opbevar kammerjunkerne i en lufttæt beholder. 

Næringsindhold til opskriften Hjemmelavede Fuldkorns-kammerjunkere

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 92 kJ
22 kcal
1562 kJ
373 kcal
Fedt 0.95 g 15.86 g
Kulhydrat 2.63 g 43.82 g
Protein 0.39 g 6.53 g