Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Hjemmelavet is med saltkaramel

Med denne hjemmelavede saltkaramel-is kan du glæde hele familien. Lad salten fremhæve den bløde, runde smag af karamel, og nyd den med Toffee sauce.

750 - 850 ml

nem 15 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hjemmelavet is med saltkaramel

Is:

2,5 dl letmælk
1 brev Dr. Oetker Basis Chocolate Ismix
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Karamelekstrakt
85 g mini karameltern
100 g Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
1 tsk. flagesalt

Pynt:

flagesalt

Redskaber:

håndmixer

Tilberedning

Tilberedning

1

Is

Hæld 2,5 dl letmælk i en stor skål. Tilsæt et brev Basis Chocolate Ismix. Pisk ved laveste hastighed med en elpisker til ingredienserne er blandet sammen. Skru op på højeste hastighed og pisk yderligere i 3 minutter.

Rør Karamelekstrakt og 3/4 af karamelternene i ismassen. Rør det hele sammen til Karamelekstrakten er jævnt fordelt. 
Bland Toffee Dessertsauce og flagesalt sammen i en anden skål og rør det herefter i ismassen så det bliver jævnt fordelt.

Hæld isen i en fryseegnet beholder. Pynt med Toffee Dessertsauce, de resterende karameltern og flagesalt. Sæt isen i fryseren i min. 4 timer.

2

Servering

Tag isen ud af fryseren ca. 10 min. før servering. Pynt igen med flagesalt.

Næringsindhold til opskriften Hjemmelavet is med saltkaramel

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 0kJ
0kcal
1118kJ
267kcal
Fedt 0g 5.86g
Kulhydrat 0g 50.20g
Protein 0g 2.66g