Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Hjemmelavet is med saltkaramel

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Med denne hjemmelavede saltkaramel-is kan du glæde hele familien. Lad salten fremhæve den bløde, runde smag af karamel, og nyd den med Toffee sauce.

750 - 850 ml

nem 15 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hjemmelavet is med saltkaramel

Redskaber:

håndmixer
fryseegnet beholder

Chokolade- og karamelis:

2 ½ dl letmælk
1 brev Dr. Oetker Basis Chocolate Ismix
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Karamelekstrakt
60 g mini karameltern
100 g Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
1 tsk. flagesalt

Pynt:

Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
flagesalt
25 g mini karameltern

Tilberedning

Tilberedning

1

Chokolade- og karamelis

Kom mælken i en stor skål og tilsæt indholdet af et brev Basis Chocolate Ismix. Pisk med en håndmixer først kort tid ved lav hastighed og dernæst 3 minutter ved højeste hastighed, indtil blandingen er tyk og luftig. Rør Naturlig karamelekstrakt og karameltern i ismassen. 


Bland Toffee Dessertsauce og flagesalt sammen i en anden skål. Kom derefter blandingen over i ismassen og rør det sammen så det bliver jævnt fordelt.



Hæld isen i en fryseegnet beholder. Kom lidt Toffee Dessertsauce over toppen af isen og brug en smørkniv eller en gaffel til at lave mønstre i isen. Drys til slut med lidt flagesalt og karameltern. 

Sæt isen i fryseren i mindst 4 timer.

2

Servering

Tag isen ud af fryseren ca. 10 minutter før servering, dette gør det nemmere at lave kugler af isen. Server isen i kugler gerne pyntet med mere Toffee Dessertsauce, karameltern og flagesalt.

Næringsindhold til opskriften Hjemmelavet is med saltkaramel

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 8 kJ
2 kcal
976 kJ
233 kcal
Fedt 0.05 g 5.45 g
Kulhydrat 0.42 g 41.82 g
Protein 0.03 g 3.46 g