Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Hjemmelavet müsli

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Hjemmelavet müsli smager bare lidt bedre. Prøv at drysse lidt ristet müsli ovenpå din yoghurt, skyr eller chiagrød.

350 - 400 g

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hjemmelavet müsli

Ristet müsli med nødder:

75 g grovvalsede havregryn
75 g finvalsede havregryn
40 g bran flakes eller lignende
1 pose Dr. Oetker Mandelsplitter (50 g)
1 pose Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
20 g hvedemel , eller havremel
2 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
75 g flydende honning
3 spsk. olie
1 knsp. salt

Serveringsforslag:

skyr naturel eller græsk yoghurt
jordbær , i skiver
banan , i skiver
jordbærmarmelade , købt eller hjemmelavet

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 140 °C varmluft

1

Ristet müsli med nødder

Bland grov- og finvalsede havregryn, bran flakes, mandelsplitter, hasselnøddeflager og mel i en skål.

Rør vaniljepasta, flydende honning, olie og salt sammen i en anden skål. Kom blandingen over i grynene og rør det rigtig godt sammen, så massen klumper lidt sammen.

Spred den fugtige müsli godt ud på en bageplade med bagepapir og tryk den lidt flad. Bag müslien i ovnen i 10 minutter, tag den ud og vend forsigtigt müslien med en spatel, således den bliver jævnt bagt. Bag müslien i yderligere 10-15 minutter, indtil den er gylden.

 Lad müslien køle helt af på bagepladen. Opbevar den i en tætlukket beholder.

2

Serveringsforslag

Prøv at lave en dejlig "breakfast bowl" til din morgenmad. Kom skyr eller græsk yoghurt i en skål, lav en lille swirl med jordbærsyltetøj. Drys med müsli og pynt med jordbær- og bananskiver.

Tips

Müslien kan holde sig mindst 1-2 uger i en lufttæt beholder, så lav en portion og nyd den til morgenmad hele ugen, eller lav den i god tid så den er klar til søndags-brunchen.


Top din "breakfast bowl" med hjemmelavet jordbærsyltetøj, prøv vores opskrift på Jordbærsyltetøj a la Mojito, det er nemt at lave og kan laves året rundt med frosne jordbær.

Næringsindhold til opskriften Hjemmelavet müsli

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 17kJ
4kcal
1675kJ
400kcal
Fedt 0.21g 20.79g
Kulhydrat 0.42g 42.08g
Protein 0.08g 8.35g